mertpacino isimli üyenin son içerikleri

1. mertpacino

Samsung Q7f 50" Işık Sızması Sorunu

Fiziksel olarak mağazadan aldığım için iade raporu istiyorlar. Az önce A101e sordum iade kabul edemiyoruz rapor olmadığı için dedi. “E ben bunu beğenmedim kullanmak istemiyorum diyelim ne olacak” diye sordum “rapor olmadan alırsam ben bunu kime satıcam tekrar” diyor. İnternetten alsam sorun...
  2. mertpacino

Yanlış yazmışım oled demek istedim evet. Hocam ben zaten simsiyah bir ekran istemiyorum. Köşelerde homojen şekilde dağılsa tamam benim için ama alt kısımda ortada homojen olmayan bir ışık sızması var. Çok dikkat dağıtıyor maalesef
  3. mertpacino

Teşekkürler hocam. Servisteki arkadaşlar bence de değişim veya iade onay raporunu vermeyecekler zaten. Whatsapp üzerinden fotoğrafları attığımda bu normaldir, siyah istiyorsan qled tercihi yapmalıydın tarzı şeyler söylediler. Ve bence de hiç normal değil. Servis ekibi geldiğinde olumlu ve...
  4. mertpacino

Servis sabah ve öğlen saatlerinde gelecek gün ışığında bu sorunu inceleme şansı yokki aslında. Gelen servis ekibine karanlık bir ortam hazırlasam (ne kadar hazırlayabilirim orası muamma) da çok belli olmayacak büyük ihtimalle. Resimleri gösteririm en fazla. Gece vakti çıplak gözle görse daha çok...
  5. mertpacino

Selam, A101'den yeni bir televizyon satın aldım. Samsung Q7F QLED 4K modeli. Film izlerken ışık sızması olduğunu fark ettim. 2025 model bir TV'de bu kadar homojen dağılmamış bir ışık sızması olması normal mi? Kurulumu yapan servisteki arkadaşın numarası vardı onu arayıp söyledim Samsung bunu...
  6. mertpacino

Soundcore Liberty 4 NC çevredeki telefonlara bildirim gönderiyor

Merhaba, Soundcore Liberty 4 NC markalı yeni bir kulaklık aldım. Telefonuma bağlamak istediğimde kulaklığın kapağını açtığım an bana ve çevremdeki diğer kişilere ekte atmış olduğum bildirimi yolluyor. Sağ alttan bağlana basıyorum cihaz ile Google hesabım eşleşmesine rağmen her seferinde...
Geri