mertpacino

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• mertpacino
      mertpacino, Samsung Q7f 50" Işık Sızması Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Fiziksel olarak mağazadan aldığım için iade raporu istiyorlar. Az önce A101e sordum iade kabul edemiyoruz rapor olmadığı için dedi. “E ben bunu beğenmedim...
    • mertpacino
      mertpacino, Samsung Q7f 50" Işık Sızması Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yanlış yazmışım oled demek istedim evet. Hocam ben zaten simsiyah bir ekran istemiyorum. Köşelerde homojen şekilde dağılsa tamam benim için ama alt kısımda...
    • mertpacino
      Teşekkürler hocam. Servisteki arkadaşlar bence de değişim veya iade onay raporunu vermeyecekler zaten. Whatsapp üzerinden fotoğrafları attığımda bu...
    • mertpacino
      Servis sabah ve öğlen saatlerinde gelecek gün ışığında bu sorunu inceleme şansı yokki aslında. Gelen servis ekibine karanlık bir ortam hazırlasam (ne kadar...
    • mertpacino
      mertpacino, Ev Eşyaları kategorisinde Samsung Q7f 50" Işık Sızması Sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Selam, A101'den yeni bir televizyon satın aldım. Samsung Q7F QLED 4K modeli. Film izlerken ışık sızması olduğunu fark ettim. 2025 model bir TV'de bu kadar...
      • 1000049314.webp
      • 1000049315.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,884
Üyeler
201,862
Son üye