MerTreX isimli üyenin son içerikleri

1. M

Masaüstü bilgisayarım açılmayabiliyor

FSP HV PRO 550W 80+ Bronze. Ekran kartı da ASUS AREZ DUAL RX580 OC'muş.
  2. M

Masaüstü bilgisayarım açılmayabiliyor

Bundan yakşlaşık 6-7 sene önce elraen'in inventus ile yapmış olduğu kasalardan parvanın sadece işlemcisini 3500x yapıp satın almıştık. Sistemde işlemci Ryzen 5 3500x +16 gb + B450 asus prime anakart+ Asus rx580 8 gb ekran kartı var. Şimdi bu bilgisayarda öyle bir şey ki aldığımızdan beri ekran...
  3. M

Çözüldü✓ Aliexpress Vergi %90

gerçekten öyleymiiş hesaplayınca anladım
  4. M

Çözüldü✓ Aliexpress Vergi %90

TRN ST7 kulaklığım pin yuvasından kırıldığı için yeni kulaklık alasım geldi. Sadece bir kulaklık ve çeviriciye çıkan vergi ücreti şaşırttı. Hesaplayıcı bir site üzerinden hesaplayayım dediğimde %89 küsüratlı bir oran çıktı karşıma. Yakın zamanda sipariş veren veya bu vergi kurallarını takip...
  5. M

S23 ultra vs Magic 7 pro hangisi tercih edilmeli

Ben o arkadaşı anladim xiaomi sevmiyor iphone 6 muhabbetinden sonra onu anladım valla ben x3 pro kullaniyorum kronigi olmasa ki büyük ihtimal benim cihazda o sorun yok bi fabrika resetlesem telefonum daha bir iki sene daha gider Mi 14t pro benimde aklımda olan bir cihazdı onu da söyleyeyim çünkü...
  6. M

Birde galiba burdan miydi facebooktan miydi biri de s25+ da alabilirsiniz demişti
  7. M

Babamın ikinci ele karşı düşmanlığı olmasa direk s24 ultra aldırırim ama haklı olaraktan bizim ikinci el bir alimimizda hep bir sıkıntı oluyor ya bir şeyi arızalı ya oynanmış cihaz oluyor falan çoğu insan artık etik dışı işler yaptığı için uzak duruyor bizimkiler
  8. M

Arkadaşlar hani yazdım ama yine yazıyorum yurtdışı yeterince cihaz kullandik artık haz etmiyoruz hem cezası hem ne bilim garantisi fln olmayışı insani itiyor. Yani yoksa yurtdışı google pixeller de var güzel telefondur illa ama istemiyoruz. Oyun kısmına da gelirsek maksimum oynayacağı oyun okey...
  9. M

Merhaba arkadaşlar. Şimdi konuya hızlıca geçiyorum. Annemde s24 ultra var. Babamda suan Redmi note 9 pro var(rootlu). Babam haliyle banka uygulamalarinda sıkıntı yaşıyor haliyle bir de mesleğinden kaynaklı sürekli statü muhabbeti dönüyor ama babam çok para vermeyi seven bir insan değil alirsa...
  10. M

EVDE MOTOSİKLET YIKAMA

Şimdi şöyle taşındığım yerde hiç araç yıkamadım ama çeşme suyundan anladığım buranin suyu fazla mineralli gibi. Bu suyu iki motoruma da tazyik ile vermek istemiyorum. Bu yüzden klimamdan gelen saf suyu motoru durulamak ve ön yıkama gibi motosikleti ıslatmak için kullanmayı düşünüyorum. Şimdi...
  11. M

Yardım Vdsl ve fiber destekli modem önerisi lazım

Düşünsene ranked da atıyor fln çok kötüydü saolsun bi guncelleme ile biraz idare ettikte sonra yine ayni oldu sonra fibere gectik zaten şimdi yine vdsl dhshhs 1724445735 Eyvallah kral bizimkilerle konuşayım onu alayim diye düşündüm 1724446655...
  12. M

https://www.incehesap.com/keenetic-extra-dsl-modem-router-fiyati-65444/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.77 bu nasıl
  13. M

Yeni taşındım benimde pek bir fikrim yok modemi olabildiğince erken temin etmem gerekiyor sadece
  14. M

Ona korumali priz takarim o zaman
  15. M

Sağlamlık olarak iyiyse keenetic mantıklı o zaman çünkü bende hic modem kapanmaz laptop bile cok zor kapatıyorum
Geri