- Bütçe
- 58000
Merhaba arkadaşlar. Şimdi konuya hızlıca geçiyorum. Annemde s24 ultra var. Babamda suan Redmi note 9 pro var(rootlu). Babam haliyle banka uygulamalarinda sıkıntı yaşıyor haliyle bir de mesleğinden kaynaklı sürekli statü muhabbeti dönüyor ama babam çok para vermeyi seven bir insan değil alirsa iyisini alır telefon geberene kadar kullanır. Aslında burda istediğimiz şeylerden birini söylemiş oldum uzun vade kullanım bizim için önemli s24 ultraya ikna edemiyorum vermem o parayi deyip duruyor. S23 ultra direk dikkatimi cekiyor ama işte hani yenisi çıktı düşündürüyor ne kadar güncelleme alacak destek alacak bu sıkıntıya sokuyor. Magic 7 pro tabi ekosistem olarak kötü bunun farkındayım. Ama yeni teknolojileri güzel duruyor. Bizimkiler telefonları kilif ve ekran koruyucu ile kullanir oyle hatta su zamana kadar kullandıkları hiç bir telefonun cami falan kırılmamış yamulmamistir ama insan ne olur ne olmaz diye garanti de istiyor. Yani anlayacağınız kafam çok karışık. Hatta daha da komigini söyleyim babama kalsa magic 6 pro alacak dun kafasını yedim bak su kadar para ver rahatla falan diye anlayacağınız uste de çıkamıyorum bir daha kaçak tarzi telefonda kullanmak istemiyor. Babam hep low profile telefon kullandi haliyle iyi bir şey kullansin fotoğraf cekerken video cekerken milletten istemesin direk kendi ceksin istiyorum sizce magic 7 pro onu sevindirir mi