MERTSAK isimli üyenin son içerikleri

1. MERTSAK

Yardım HYPERX CLOUD 3 WİRELESS GELİŞTİRMELER BÖLÜMÜ YOK

Daha kolay çözümünü keşfettim. İhtiyacı olan olursa diye paylaşıyorum. Driver Store Explorer uygulamasını yükleyip oradan gizli DTS sürücü artıklarını temizleyebilirsiniz. Silinemeyen sürücüleri zorla sil seçeneği ile kaldırabiliyorsunuz.
  2. MERTSAK

FPS Oyuncusuna Kulaklık Önerisi

Ne ile besleyeceğim bunu?
  3. MERTSAK

Arctis Nova Pro Kablolu kulaklığı deneyimleme fırsatı buldum ve özellikle CS2'de inanılmaz deneyim aldım. Rakibi neredeyse görüyorum gibi duvar arkasından takip edebiliyordum. Logitech g pro x 2 lightspeed da onun gibi performans verir mi?
  4. MERTSAK

Hunt Showdown ve CS2 ağırlıklı oynuyorum. Cloud III Wireless kulaklıktan geçeceğim ve adım sesleri konusunda hiç memnun kalmamıştım. Adım sesleri, çevresel ses ve uzaklık ayrımı konusunda iyi olmasını istiyorum.
  5. MERTSAK

Genelde FPS oyunları oynuyorum ama tabii ki hikayeli oyunları oynamayı da severim. Ayrıca müzik dinlerken de iyi bir deneyim almak istiyorum. Bunlara uygun önerilerinizi bekliyorum. Uzun zamandır fiyatları takip etmiyorum o yüzden pahalı bulduğunuz ve ileride düşmesi muhtemel kulaklıkları da...
  6. MERTSAK

❌İndirim Bitti! Amazon - ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 11.673 TL

Ben detaycı birisi olduğum için ghosting sorunu da fark etmiştim kendi laptop ekranımla kıyasladığımda.
  7. MERTSAK

❌İndirim Bitti! Amazon - ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 11.673 TL

Zamanında ölü piksel ve ghosting sorunu çıkması sebebi ile 3 kere elime geçen cihaz. Hepsinde de ölü pikselin çeşitli halleri bulunuyordu ve sonucunda iade ettim. Güncel üretimlerinde böyle bir sorun olmayabilir.
  8. MERTSAK

🔥İndirim NZXT H5 Flow 4 Fan 3799TL

Sitesinde üst peteğe max 240mm radyatör desteklediğini yazmışlar. 360mm takılırsa tam randımanlı çalışmaz gibi duruyor. 3. fan görseldeki kısıma denk gelir.
  9. MERTSAK

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 75tl kupon + 75 tl hepsiburada bakiyesi.

Benim hesabıma da tanımlamışlar. Almamı önerdiğin bir şey var mı? Aklıma bir şey gelmiyor.
  10. MERTSAK

❌İndirim Bitti! 2700 TL SteelSeries Apex 7 Mekanik Gaming Klavye, Oled Akıllı Ekran

Alınır mı? Fiyatları hiç bilmiyorum.
  11. MERTSAK

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

Direkt daha kaliteli diyemem kullanmadığım için ama birçok kişi rekabetçi oyunlarda c2w yi daha çok beğeniyor c3w ye göre. Kutusu hala sendeyse yazıyordur orada. Yeni aldıysan zaten direkt Core olan modelidir ve HP üretimidir zaten.
  12. MERTSAK

Rica ederim. Kingston üretimi ise bence direkt üstte paylaştığım ayarda kullan. Bu konudaki ayarlar c3w için, senin kulaklık bundan kalitelidir.
  13. MERTSAK

Bu ses ayarlarıyla zaten ses kalitesi düşüyor ama seviye yükseliyor. Kaliteye dikkat ediyorsan, ses geliştirmesi ve uzamsal sesi kapatmanı öneririm. Uzamsal kullanacaksan da Dolby Atmos kullanmalısın.
  14. MERTSAK

🔥İndirim 🔥Seçili Kitaplardan 5 Kitap 149TL🔥

Aman aman bir indirim yok. Amazon üzerinde bazı kitaplar yarı fiyatına geliyor buraya göre.
  15. MERTSAK

Çözüldü✓ Razer blackshark v2 pro cızırtı yapıyor

Biraz daha detay verir misin? Bir şey çalıyorken mi çalmıyorken mi mesela?
Geri