Daha kolay çözümünü keşfettim. İhtiyacı olan olursa diye paylaşıyorum.
Driver Store Explorer uygulamasını yükleyip oradan gizli DTS sürücü artıklarını temizleyebilirsiniz. Silinemeyen sürücüleri zorla sil seçeneği ile kaldırabiliyorsunuz.
Arctis Nova Pro Kablolu kulaklığı deneyimleme fırsatı buldum ve özellikle CS2'de inanılmaz deneyim aldım. Rakibi neredeyse görüyorum gibi duvar arkasından takip edebiliyordum. Logitech g pro x 2 lightspeed da onun gibi performans verir mi?
Hunt Showdown ve CS2 ağırlıklı oynuyorum. Cloud III Wireless kulaklıktan geçeceğim ve adım sesleri konusunda hiç memnun kalmamıştım. Adım sesleri, çevresel ses ve uzaklık ayrımı konusunda iyi olmasını istiyorum.
Genelde FPS oyunları oynuyorum ama tabii ki hikayeli oyunları oynamayı da severim. Ayrıca müzik dinlerken de iyi bir deneyim almak istiyorum. Bunlara uygun önerilerinizi bekliyorum. Uzun zamandır fiyatları takip etmiyorum o yüzden pahalı bulduğunuz ve ileride düşmesi muhtemel kulaklıkları da...
Zamanında ölü piksel ve ghosting sorunu çıkması sebebi ile 3 kere elime geçen cihaz. Hepsinde de ölü pikselin çeşitli halleri bulunuyordu ve sonucunda iade ettim. Güncel üretimlerinde böyle bir sorun olmayabilir.
Sitesinde üst peteğe max 240mm radyatör desteklediğini yazmışlar. 360mm takılırsa tam randımanlı çalışmaz gibi duruyor. 3. fan görseldeki kısıma denk gelir.
Direkt daha kaliteli diyemem kullanmadığım için ama birçok kişi rekabetçi oyunlarda c2w yi daha çok beğeniyor c3w ye göre. Kutusu hala sendeyse yazıyordur orada. Yeni aldıysan zaten direkt Core olan modelidir ve HP üretimidir zaten.
Bu ses ayarlarıyla zaten ses kalitesi düşüyor ama seviye yükseliyor. Kaliteye dikkat ediyorsan, ses geliştirmesi ve uzamsal sesi kapatmanı öneririm. Uzamsal kullanacaksan da Dolby Atmos kullanmalısın.