Hocam fiyat olarak hicbisey değişmiyor ikisinde de assa yukarı 4 5 Euro aylık fark oducem
1761675126
Hocam beni cezbeden de o hayalet ekran özelliği yani 100 euroya geçici bir telefon alıp s26 da beklenbilir gibi özellikler için
Arkadaşlar selam,
Sizce S26 Ultra’yı beklemeye değer mi, yoksa direkt S25 Ultra mı almalıyım?
Normalde bekleme tarafındayım ama şu anki telefonumun ekranında ciddi bir problem var. Sol alt köşe tamamen siyah, ekran yanığı oluştu ve neredeyse klavyeyi bile göremiyorum bu yazıyı yazarken
Bir de...
Benide vazgeçiren bu oldu hocam ya ilk parti o kadar rezil çıktı gi ciddi anlamda almaktan vazgeçtim diğer parti tahminime göre s26 ile assa yukarı aynı sürelerde çıkar o kadar beklemisken 26 alırım gibi duruyor tabi s25 in aynısını ısıtıp önümüze koymazlarsa
1758654253
Nie hocam
Ben beğendim şahsen 17 pro nun görünüşünü 17 ciddi anlamda çok iyi güzel değişiklerle geliyor benim aklımı çelen taraf orası yoksa s25 alicaktim sonra dedimki 3 ay sonra 26 çıkıyor onu alırım ama 26 nin daha özellikleri bile belli değil s25 in tamamen aynısını çıkarsa bekledigime pişman olurum...
Hevesim Var 17 nin tasarımı hafiften hoşuma gitti yalan değil Mutsuz kaldırmiyim diye düşünüyorum
1758531930
Şöyle düşün ama BMW için 4 ay daha beklemen lazım altındaki arabada bozuk sürekli gaz kesiyor
1758532000
Benimde korkum bu iOS u beğenmezsem kullanamazsam zindan hayatı gibi olucak bana...
Sizce 17 pro mu yoksa s26 nin çıkışını bekleyip s26 ultra mı çok kararsız kaldım hayatım boyunca full Android kullandım Android den vazgeçmek istemiyorum ama şuanki telefonum bozuldu arada dokunmatik gidiyor ekranın sol alt kısmında siyah bir kara delik misali yanık var yani para çok sıkıntı...
Ankara'da internette bu işi yapan bir bilgisayarcı gördüm büyük bir şirket gibi
1672943826
Sizin bı tanıdığınız varsa Ankara içi yardımcı olursanız sevinirim
Bilgisayarım ısınmaya başladığı için macun yenilemek istedim ama yenilerken işlemci fan ile beraber geldi sonra onu çıkartmaya çalışırken kırıldı başlıkda yazdığı gibi 2 tane kırık 2 tane yamuk var pin tamiri yapan yerlere sorduğumda 300 ile 850 lira arasında bı fiyat verdiler sizce...
g435 mikrofonu kullanan herhangi bir uygulamaya girince mikrofon kulaklığın içine tekrar geliyor yan ses diyorlarmış heralde baya bir araştirma yaptım ama nasıl çözüldüğünü bulamadım yardım ederseniz sevirim
g hub ı denedım ama 435 e destek yok g hubda