Arkadaşlar kulaklığım var ama mikrofonundan cızırtı geliyor ve benim de video çekmekle ilgili planlarım var. Güzel orta mikrofon veya kulaklık önerir misiniz?
Arkadaşlar ilk defa masaüstü PC aldım ve birde wirless adaptör aldım aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcı yerine geliyor ama yanında ünlem işareti var ve birde kutuda CD var ama bilgisayarda Cd girişi yok sanırım nasıl bağlanacağım internete (eternet olmaz)
PC eski değil 2060 falan var kasasida...
İnternetimiz turktelekom 30mb dowland var ilk defa masaüstü kullanıyorum sanırım wifi icin Wireless adaptör gerekiyormuş (eternet kablosu ile bağlayamam) anakartim MSI h610m bomber 100tl wireless adaptör önerir misiniz?? Windows 11 uyumlu olsun
Arkadaşlar sarı sistede 2060 6gb i3 12100f 8x2 16gb ram 500gb M2 ssd li sistem 10500tl ve aynı şehirdeyiz. adam kutusu hiç açılmamış garantisi siz alınca başlıcak vatandan aldık diyor. sizce güvenilir mi bu fiyat bu sisteme çok ucuz değilmi ve alınır mı?
Arkadaşlar yarın alacağım bekleyin falan demeyin 8kdan 9K ya 9Kdan 10k ya çıktım daha fazla çıkmanın imkanı yok. 10k ya sistem onerir misiniz? Aklımda bu var https://www.itopya.com/kronos-air_h20373