Metin7801 isimli üyenin son içerikleri

1. M

UBISOFT İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Ac origins kesinlikle önermiyorum git witcher 3 ,elden ring , skyrim bitir daha iyi vuruş hissi 0 olan bir oyun videosunu izleyip girmiştim ac origins heyecanla oyun başladı yeter dedim ve sildim( izlemek zevkli oynamak zülüm pc için konuşuyorum) . ac odyssey alacaksan git gold al ac 3 ve bir...
  2. M

Skyrim 2026 oynanır mı ?

Bir bakacağım yarın bu kadar övüldüğüne göre bir güzelik vardır .Olmadı iade ederim o zamanın oyunu diyip youtube izlerim . Mod öneriniz varsa alırım grafik veya mekanik fark etmez .
  3. M

Skyrim 2026 oynanır mı ?

Şahen gecen dark souls 1 bitirdim grafikler rezaleti ama oynanış o kadar iyidi grafiklere bakamadım bile aktı giti benim için önemli olan zaten mekanik mekanik kendini taşıyorsa yani oynanış döngüsü okeyse tamam girip bitirim ama mesela ac oyunları tam copyala yapıştır . Skyrim loot olayına çok...
  4. M

Skyrim 2026 oynanır mı ?

Işte sorduğum herkes zamanına göre efsane diyor ama oyunun combat eskimiş gibi duruyor yalan yok . Ben şahsen dediğim gibi mod yükleme taraftarı değilim mod hep eğer sıkarsa 2. Oynayışta veya birine özenirsem yüklerim . Ama skyrim arada kaldım ilk defa . Normalde eski oyunları oynamam ben remake...
  5. M

Skyrim 2026 oynanır mı ?

Merhaba bu zamana kadar bütün neredeyse iyi açık dünya oyunlarını oynadım lakin skyrim bi giremedim övülen ( rdr 2 , elden ring , cyberpunk... vb) 2011 yılında adını duymuştum ama minecraft beni o kadar oyalamıştıki girip bakamamıştım .Neyse şimdi girsem modlu oyna diyorlar insanlar ama ben 300...
  6. M

Last of us part 1 ve 2

Hesap satın alabilirsiniz güvenilir bir satıcıdan itemsatış üzerinden .
  7. M

Kiralık hesap veya oyunu süreli satın alabileceğim bir site uygulama var mı?

Merhaba bende uzun zamandır item satıştan hesap satın alıyorum yeni çıkan ve emin olmadığım oyunlara( demek için değermi almaya ana hesapta değmezmi diye) . Şahsen öğrenci olduğum için trendere katılmak için veya acaba bu insanlar ne oynuyor diye merak etiğim için korsan da indiriyorum bazen...
  8. M

Moondrop chu 2 için kablo önerisi.

Yakın zamanda moondrop chu 2 satın aldım çok menmunum fakat kulanamıyorum kablonun ucu aşınmış ve her an kopacak gibi . Bende kablo baktım aliexpress felan ama vergi ile neredeyse kulaklığın fiyatına geliyor bu da mantıklı değil . Fiyatı çok pahalı (300-500 tl) olmayacak kablo önerir misiniz?...
  9. M

Europa Universalis IV alınır mı?

Gelmiş geçmiş en iyi osmanlı simülasyonu var oyunun ama tek sorun dlc çok pahalı o yüzden oyun ucuz dlc olmadan tam zevk olmuyor ama yinede harika bir oyun eğer sabırlı ve Strateji türünü seviyorsan .
  10. M

Hangi oyun daha iyi ve alınır?

Need for speed bütün oyunlarını oynamdım ama heat hiç beni sarmamıştı hep bir eksiklik var hissetim yeteri kadar tatmin edici değildi bence. Benim sana önerim şu an epic games en sacma fiyatı olan 2 oyun detroit ve hades . Bu 2 oyun efsanedir birini izlersin, diyerini oynarsın . Yarış oyunu...
  11. M

🔥İndirim Epic games %75 e varan indirimler.

Güzel zaten lakin nedense ben epic games bir şey almam icin o oyunun aşırı ucuz olması gerekiyor (100 tl altı) bunun bende oluşmasınan sebebi bi ara sifu denen oyunh 200 tl aldım o zaman 200 tl aldım sonra bedavaya verdi ardından başka ürunlerdede gerçekleşti bu insan kendini kötü hissediyor...
  12. M

🔥İndirim Epic games %75 e varan indirimler.

Cyberpunk 2077 dlc tam bir film gibiydi eyer sinamaya o parayı verebiliyorsanız oyunda hak eder mesela ben şahsen öğrenci olmasam ve crack oynamasaydım şu an net almıstım o yüzden öneriyorum eyer böyle cyberpunk dünyasını seviyorsanız . Ana oyun olarak biraz küt(rdr2 sonra oyanadığım icin bu...
  13. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Harman aldım çünkü arada fps oyunu giriyorum bass yükseltilmiş versiyonda adım sesleri tam duyulmuyormuş diye okudum reddite Headphone factory store SHEIN'de harika bir mağaza gördüm, gel neler varmış bir bak! http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=l435DDtHFMP_a&localcountry=TR...
  14. M

castor pro biraz daha büyükmüş ama ses olarak bir tık daha iyi diyorlar lakin benim kulağım küçük diye ben harman veya bass versiyonunu almayı düşünüyorum hangisi daha iyidir bilemedim bass versiyonu çokmu tizleri keser acaba ? bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
  15. M

Ben şu an moondrop chu 2 kulanıyorum ama geçmişte bass kulaklıklarda kulandım benim için önemli olan kulakta rahatlık , dip ses olmaması ve daha kaliteli malzeme kalitesi olması . Sanki bu şartları ikiside karsılıyor gibi . Birkaç video izleyip birini alacağım . Kulanım tecrübesi olan varsa...
Geri