Sana katilmiyorum 4 ve 5 arasinda azda olsa fark vardi hele 5ve6 arasinda ciddi fark vardi, yorum yaparken sallamasyon yorumlar yapmazsan baskalari dogru bilgiye daha net ulasabilir,3 serisinden beri butun cihazlari kullandim
Knk şöyle 7 de fark var ben suan kullaniyorum band seririsinde 3,4,5,6ve7 cihazlarini kullandim 5ve6 arasinda ciddi fark var ama 6 7 arasında bu kadar fazla fark yok eger hic zorlammadan alcaksan al derim ama hali hazirda 6 kullaniyosan ve parani idareli kullanmak istiyosan gerek olmadigini...
son 2 3 haftadır bilgisayarım kasmaya başladı chrome da bile yeni sekme acarken donuyo gen 2 ssd kullanıyorum gayet hızlı bi şekilde donma kasma olmadan kullanıyodum 2 ay once çozum onerileriniz nedir acaba
https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2428ff-238-280hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274
knk bunu bugun tesadufen gordum bu daha iyi olur diye dusunuyorum
kardeşlerim size bişi sorcam ben run nutration diye bi marka kullanıyorum suan ve memnunum fiyatı neden bi tık daha ucuz? besin degerleride gayet ideal
iphone 11 dusunuyorum ama ekranı beni memnun etmicek telefonda video film izlemeyi seven biriyim
kamera benim için nerdeyse herseydir ama ekranda memnun etsin isterim