mhtsolk isimli üyenin son içerikleri

1. M

Koltuk önerisinde bulunabilir misiniz?

Cevabınız için teşekkür ederim 🙏
  2. M

Cevabınız için teşekkür ederim modeli inceleyeceğim 🙏
  3. M

İşim bilgisayar başında. Her gün yaklaşık olarak 10-14 saat arası bilgisayar başında oturuyorum işim gereği. Evden çalışıyorum ve bir koltuğa ihtiyacım var. Bir kaç model buldum fakat emin değilim. Önceliğim dayanıklılık. Bir tavsiye verebilecek deneyimli arkadaş var mı? Baktığım koltuklar...
  4. M

❌İndirim Bitti! GAINWARD GeForce RTX5070 PYTHON III 28999TL

Gainward Rtx 5070 Phoenix modelini yaklaşık 8 aydır 7/24 aktif olarak kullanıyorum pc hiç kapanmıyor öyle diyeyim. Sadece oyun için değil iş içinde. Alırken tedirgin almıştım indirim ile bütçem buna yetiyordu. Aldığım günden beri hiç keşke dedirtmedi çok memnunum. Muhabbeti görünce dahil olayım...
  5. M

5000 serisinin içinden çıkan dönüştürücüler hakkında bilgisi olanlar var mı?

Psu'm kaliteli gold 80+ modüler olmayan bir psu. Kullanmaya devam etmek istiyorum fakat yeni ekran kartı alacağım ve ekran kartları yeni güç girişine geçmiş. Kutuların içlerinden çıkan 3 adet eski tip girişini yeni girişe dönüştüren kabloları kullanan var mı?
  6. M

2 haftada 5kg verdim iyi mi?

Ben eskiden 120 kilodan 70 kiloya düştüm. Yaklaşık olarak 8 ay gibi bir sürede. 186 boyum var. Haftada 6 gün spor yapıyordum kas kaybını önlemek için ağırlık ve kardiyo antremanları. Sabahları 2-3 tane haşlanmış yumurta ekmeksiz, ufak bir peynir, süt, domates yiyordum. Akşamlarıda bir kase çorba...
  7. M

3060 Tİ GTA 5 DE 39 FPS VERİYOR

Bilgisayarın güç tasarrufunda olabilir güç ayarlarından yüksek performansa almayı dene
  8. M

İçinden çıkılmaz çok garip bir durumdayım

Epic games hesabına tanımlı zaten yeni rockstar hesabı oluştur gir.
  9. M

Uykuda olan bilgisayarım koltuk hareket edince uyanıyor.

Kanka nasıl oluyor o 3 yıl önce bu arkadaşın pcyi ben topladım montajını yaptım ekipmanlarını birlikte koyduk
  10. M

Kanka adam zıplıyor bilgisayarın önünde tık yok sesli konuşuyoruz hiç bir hareket yok azıcık koltuğu oynattı mı açılıyor
  11. M

Adam bilgisayarın önünde koşuyor atlıyor zıplıyor açılmıyor koltuğu azıcık çekiyor pc açılıyor. Konu sahibi arkadaşım
  12. M

Sanırım 3 harflilere karışmış
  13. M

Kablosuz kulaklıkların dip ses sorununun çözümü.

Arkadaşlar, bugün kendi yaşadığım kablosuz kulaklıklardan gelen dip ses sorununun Windows için çözümünü anlatacağım. Bundan bir süre önce markasız bir kablosuz kulaklık aldım. Bluetooth üzerinde bağlantı sağlayan bir kulaklıktı. Çok fazla dip ses geliyor ve engelleyemiyordum. Bunun üzerine...
  14. M

Rx 6700xt fan ayarı önerisi

Sapphire model 2 fanlı 6700.
Geri