100EPEY koduyla başlıktaki fiyata iniyor. Kullanılan PSU'yu satıcıya sordum, tam modeli Green GED800 80+ Bronze modeliymiş. C tier bir PSU. Kasanın da 39...
Bak dostum, sen gerçekten sorunlu bir yaklaşım sergiliyorsun. İncehesap ve İtopya gibi firmalar bile bu uygulamaları yaparken, Vatan Bilgisayar’ın her ilde...
"üründeki güç kaynağını bulamamışsın" üründeki güç kaynağını neden bulmaya çalışayım? bunun için bir araştırma yaptığımı nerenden çıkardın? hem bulamamışsın...
Araştırma yapmıyorsan yargılamayacaksın o zaman. Evet bu bütçedeysem gözüm kapalı alırım çünkü senin gibi ürünü bilmeden etmeden yargılamıyorum. Bilginin...
Temel internet kullanımına bile hakim olmadığın için üründeki güç kaynağını bulamamışsın. Tüm bilgiler PTTAVM ile mi kısıtlı? Ben bizzat official sitesinden...
Yahu araştırmadan etmeden güç kaynağını gömersen cevabını alırsın kusura bakma. Bir araştır bakalım üretici kim hangi tier sınıfında değil mi? Bilindik...
İşe yaramasa nasıl 2-3 derece fark edecek? Bir de işe yaramadığını nasıl kanıtlayacaksınız? Profesyonel incelemeler işe yarıyor derken size neden güvenelim?
https://gamersnexus.net/coolers/we-made-perfect-cpu-cooler-intel-vs-amd-curvature-coldplate-engineering
Gamernexus'un Digital X-ray ve çeşitli mühendislik...