MikhailTal61 isimli üyenin son içerikleri

1. MikhailTal61

Sizce ne yapmam gerekiyor?

Hocam cok tesekkur ederim yardimin icin.Cihaz kargoda su an yarin gelir diye dusunuyorum.Gelsin ilk is bu adimlari uygulayacagim
  2. MikhailTal61

Hocam dediginiz de mantikli aslinda ama sey dusundum ben.Hani bu laptoplarda 2 tane ekran karti oluyor ya.Bende bu dahili olanda sorun var .Cihazi sarjdan cikarinca da dahili ekran kartina gecis yapiyor.Bu yuzden sadece sarjda degilken yeniden baslatiliyor her seferinde.Ama yarin servisi arayip...
  3. MikhailTal61

Hocam ara sira fps dususleri oluyor ama oyle kasma donma yok yani.Zaten o dususleri de cihazin 3 yasinda olmasina ve temizligine bagliyorum. 1768731839 Hocam servis sadece ekran kartinda sorun var diye yazmis.Onlara da ulasmak cok zor net bir bilgi alamadim.Ancak bataryayla ilgili bir sey...
  4. MikhailTal61

Hocam oncelikle cevabin icin cok sagol.Ben sey dusundum.Hani sadece pilde kullanirken oluyor ya o zaman dahili ekran kartinda bir sorun var.Yani sadece harici ekran kartini kullanmaya devam etmek daha dogru olur.Sadece fanlarini falan temiz tutsam idare eder diye dusunuyorum.
  5. MikhailTal61

Arkadaslar merhaba yaklasik 3 yil once Asus Rog Strix G15 G513 RM model bir laptop almistim.Bu cihaz 1 2 ay once bazi hatalar vermeye basladi.Cihazi ne zaman sarjdan cikarip kullanmak istesem bir anda ekran gidiyor ve kendini yeniden baslatiyordu.Format attim bir seyler denedim falan olmadi ben...
  6. MikhailTal61

Bu laptop mantıklı mı?

Arkadaşlar selamlar 30k fiyat bandında günlük kullanım için aklımda şu laptop var da sizce bunu almak mantıklı mı?(Önceliklerim bataryası iyi gitsin belki birkaç basit oyunu lol gibi oynatsın ekranı iyi olsun falan .)...
  7. MikhailTal61

çekiliş kazandığım bu site güvenilir mi

Hocam eyvallah ben aldım cevabımı yine de teşekkür ederim.
  8. MikhailTal61

Hocam haklısın ben de sadece meraktan sormak istemiştim daha önce yapan falan var mı diye? 1713115430
  9. MikhailTal61

kardeş sen komik falan mı olduğunu sanıyorsun o anki kafayla 16 yı 14 gördüm yanlış anlamışım. 1713113817 Ne alaka şimdi dediğinle öyle bir hevesim falan yok çekilişe katıldım ve çıktı diye mesaj geldi soramaz mıyım sahte mi değil mi diye?Ne boş boş konuşuyosun anlamadım ki?
  10. MikhailTal61

merhaba doğru mu diyorsunuz bana da 14 pro max çıktı görünüyor devam etemli miyim?
  11. MikhailTal61

Sizce laptopta sorun var mı?

Kroniktir o zaman herhalde.Bu arada profil foton baya iyiymiş .d
  12. MikhailTal61

Sizce laptopta sorun var mı?

Arkadaşlar merhaba bende Asus Rog STRİX G15 G513RM HF 267 isimli bir gaming laptop var.Bu cihazı alalı 1 yıldan fazla zaman geçti.Fakat ben cihazı ilk aldığım zamandan beri bir takım sorunlarla uğraşıyorum.(En azından sorun olduğunu düşünüyorum).Şimdi size bunlardan yalnızca birini sorucam.En...
  13. MikhailTal61

ROG G15 LAPTOP / EKRAN KARTI ve EKRAN SORUNU

Hocam merhaba bende de G15 G513RM modeli var.Basta dedigin ekran sorununun aynisi bende de var ayrica coil whine da aldigimdan beri var(Tam 1 yil oldu alali.)Ben cihazi bundan baska performans sorunlari batarya sorunlari da dahil olmak uzere tam3 kere servise yolladim.Hatta bugun cihaz ile...
  14. MikhailTal61

Asus Rog Strix Coil Whine Sorunu

Hocam merhaba yeni gördüm mesajınızı ben garantiye yolladığımda zaten bir sonuç çıkmayacağını biliyordum öyle de oldu.Dediler ki bu sorun normal her cihazda olur performansı etkilemez falan filan dedim tamam madem değişmiceksiniz yollayın cihazı.Aslında sadece coil whinedan yollamamıştım...
  15. MikhailTal61

ASUS ROG STRIX G15 G513RM Performans testleri

Arkadaslar merhaba ben ayni bilgisayar hakkinda daha once coil whine probleminden dolayi bir baslik acmistim cihaz servisr gitti geldi sorun yok dendi zaten belki degisim yaparlar diye yollamistim ama cok rahatsiz olmamaya basladim asil sorun bu degil.Laptop elime ulasinca aklima ilk performans...
Geri