Hocam dediginiz de mantikli aslinda ama sey dusundum ben.Hani bu laptoplarda 2 tane ekran karti oluyor ya.Bende bu dahili olanda sorun var .Cihazi sarjdan...
Ekran kartı olsa oyunda da hata verir. Batarya sağlam mı?
Büyük ihtimalle elektrik kablosu çıkarınca bataryaya geçiş yapamıyor olabilir. Batarya bozuk...
Hocam ara sira fps dususleri oluyor ama oyle kasma donma yok yani.Zaten o dususleri de cihazin 3 yasinda olmasina ve temizligine bagliyorum.
1768731839...
bakmadan bişey diyemem ama tahmin üzerinden konuşacak olursam batarya da bir olay varmı acaba şişme vesaire bakıp test etmek gerekiyor. Çok yünlü yatağa...
Hocam oncelikle cevabin icin cok sagol.Ben sey dusundum.Hani sadece pilde kullanirken oluyor ya o zaman dahili ekran kartinda bir sorun var.Yani sadece...
ekran kartı ile anakart tümleşik o yüzden aynen anakart değişimi olur ama oda laptop demek zaten gerek yok bence ekran kartını iptal et kullanma ısınma...
Arkadaslar merhaba yaklasik 3 yil once Asus Rog Strix G15 G513 RM model bir laptop almistim.Bu cihaz 1 2 ay once bazi hatalar vermeye basladi.Cihazi ne...