Konu başlığındada belirttiğim gibi monitörüm 2 k oyunlarda 1080 p ye çekince görüntü hoş olmuyor netlik kayboluyor 1080p monitörümde böyle sorun olmuyordu bunun bir çözümü varmı ne yapmak gerek yardımcı olursanız sevinirim
Her siteden mesela steamdan oyun indiriyorum düşük oluyor telefonu wifi bağlıyorum aple storden bişey indircem 5 dk geçiyo yine inmiyor sonra kendi kendine düzeliyor tekrar zor indiriyor ama test ediyorum 90 100mbs anlamadım vala
Arkadaşlar iyi akşamlar internet hızım 90 100 arası ama bir şey indirirken 200 300 800 kbs oluyor modemi kapatıp acıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor bazende kendi kendine düzeliyor bilgisi olan varmı ? Not: süperbox kullanıyorum
Arkadaşlar merhaba laptop a format atıcam ama usb den önyüklemek için tuşa basın diyor basıyorum bir şey olmuyor cd den de denedim sonuç aynı klavye takıp denedim sonuç yine aynı nasıl yaparız bios arayüzü eski baska önyeklemili cdlerde önyükleme için tuşa basın diyor basıyorum oluyor ama format...
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi nasıl kaldırıcam ben bunu kaç gündür uğraşıyorum bulamadım format atayım dedim usb önyükleme için tuşa basın diyor basıyorum bişeyde olmuyor yatdımcı olursanız sevinirim
Arladaşlar iyi akşamlar warzonede ilk hesabım sebebsiz yere perma ban yedi yeni hesap açtım 2 gün sonra oda maç bulmamaya başladı ping 300 e sabitleniyor maç bulmuyor arkadasın hesabını denedim maç buldu çıkıp tekrar girdiğimde yine bulmadı cıldırcam kaç gündür giremiyorum bu arada oyunu silip...
İşlemci kullanımı hiç hatırlamıyorum akşam eve gidince tekrardan bakayım. Teşekkürler
1610619368
Bi sıkıntı var gibi geliyor ama anlayamadım bi türlü oyunu sildim tekrar yükledim düzelmedi