Çok nedeni var aslında da ekran kartı gibi duruyor kabloları kontrol et başka kablo neden başka bir porta takıp dene format at belki windows dosyaları...
vallaha öyle ortak bende anlamadım ki anakartın ses kartı mı bozuldu diyorum yoksa kulaklık mı ihtimal vermedim işlemciye de yok işte işlemcidenmiş eski o...
kanka bende anlamadım ki normal youtube spotfy ya da herhangi bir oyun ses geliyor sonra patırdı yapıp gidiyor 10 saniye sonra garip geldi bende işlemci...
vallaha kanka zamanında 2. el r5 1600 af almıştım işlemcide ses sorunu vardı işlemciyi takıyorum ses gelmiyor ama başka işlemci takıyorum ses geliyor garip
5 ms mi hocam buna vereceğinize geçen gün konusu açılmıştı aocun 180 hz ıps renk doğruluğu da mükemmel 1ms monitör almak daha iyi fazeonu ilk defa duyuyorum...
yani formatla nfc nin gitmesi saçma room atsan ya da root atsan ya da custom room atsan falan olabilir de normal hard format atsan ya da farbika ayarlarına...
dostum anakart işllemci ekran kartını sat aynı şekilde üstüne 3 4k koyup daha üst segment 2. el alabilirsin ileride değiştireceksen şimdiden 4k falan...
genellike coil whine bir sorun olarak teşkil etmiyor pek bir şey yapcağını zannetmem çünkü bazı ekran kartlarında yüke bindikçe de o ses çıkıyor ama yine de...
Merhabalr kolay gelsin dostlarım 3060 12gb erkan kartım var hikayeli oyun bakıyorum rdr god of war gibi oyun serilerini oynadım need for speed forza gibiler...