Selamlar, ubuntu 23.10 laptopumda iki adet ekran kartı var birisi işlemcinin yanında gelen amdgpu diğeri ise rtx 3050m
çoğu forumu dolaştım ancak genel olarak bumblebee'yi intel ve nvidia ekran kartları için kuruyorlar.
şuan nvidia driver 535 kurulu ve sistemim ekran kartını görüyor fakat rtx...
hocam 1 ve 2 arasında küsürataları gidip geliyor ama silah falan ateşleyince 7 8 e kadar çıkıyor rengi kırmızı oluyor sanırım sıkıntı burda. bu arada botlarla girip baktım normal maçta farklı olmuyordur umarım
1692737580
ben pek memnun kalmadım ya genel olarak rtx açtığım oyunlarda fps 30 40 ı...
hocam kesinlikle haklısın ama benim merak ettiğim diğer oyunlarda böyle bir hissiyat yaşamıyorum neden sadece cs:go da. ayrıca ateş etmeye başladığım andan itibaren fps 200 den 60 a 70 e iniyor bunun sebebi nedir ki
hayır valorantta yeterince akışkan oynayabiliyorum zaten öyle profesyonel bir şey aramıyorum eski laptopumda 60 hz'di ve onda yeterince keyif alıyordum. bu arada sistemde ssd var ve şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım disketimle
teşekkür ederim, araştırdığım kadarıyla herkes ya hattının kayıtlı olduğu uygulamadan yapıyordu yada webden yapıyordu, ondan dolayı orda arıyorum çözümü ben
Laptopum da i7 11.nesil , RTX 3050 ve 16 GB ram bulunuyor ancak 60hz bir ekrana sahibim. yine de diğer oynadığım oyunlara nazaran (Cod, Battlefield ve valorant gibi) CS:GO kasma hissiyatı veriyor ve ayrıca durmadan fps drop yiyorum(250'den 80'e kadar düşüyor FPS). Böyle bir sistemde tabii ki ssd...
hocam internetten modem ayarlarına baktım da güvenli internet, ebeveyn profili vs hepsi kapalı teker teker denedim ama kapanmıyor. yinede tavsiyen için teşekkürler, deneyeceğim
bir çok araştırma yaptım lakin millenikom interneti için kullandığım zyxel modeminin ayarlarında bu güvenlik ayarını bulamadım. Youtube da kısıtlı modu kapatamıyorum. Daha önce aynı modemi Türknet te kullanmıştım lakin böyle bi olayla daha önce karşılaşmamıştım. mecbur kendi mobil verimi...