• Mirioğlu
      Mirioğlu, 1-1.3 Milyona Araba Önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Megane kötü bir araba değil eksikleri var eyvallah ancak kötü bir araba değil ben çoğu anlamda beğeniyorum. Egea parasinin hakkını veriyor ama dizel bana...
    • Mirioğlu
      Eyvallah teşekkür ederim. 20 gün içinde almam lazım hangisinin temizi ve uygunu denk gelirse onu alacam gibi duruyor. En azından saydığım araçların hepsi...
    • Mirioğlu
      Acı ama gerçek bizde işte bunlar arasında başımızı en az ağırtacak olani bulma derdindeyiz. Piyasada şişirilmiş maalesef çok araba var
    • Mirioğlu
      Milleti pek takmiyorum birkaç modelde kesinlestirdim sonuçta her şeyin bir kusuru var bir de ucuz araba bunlar elbet sorun çıkacak 1786305466 İ20 aslında...
    • Mirioğlu
      Eyvallah sağ olasın 1786305063 Eyvallah onu araştirabilirim 1786305150 Eyvallah ama focuslarda dizeller tutuluyor ve iş yerim bana 10 dk yürüme mesafesi...
    • Mirioğlu
      Clio 1.3 TCE 2020 touch paket hakkında kronik vb var mi bilginiz 1786302393 Kardeşim ben spor yapan taklacı araba sevmiyorum sağ ol 😂
    • Mirioğlu
      Zaten pek kullanmayacaksın aracı. Bütçe artırmaya gerek yok clio 1.0 tce al yüksek model düşük km 1 milyona bulursun rahat. Parça ucuz, sorunsuz. 1.3 tce...
    • Mirioğlu
      orası öyle iyi kaçıyor dediğin gibi ama tek kullanıyorsan iyi araba kalabalığa gelmiyor büyük olsun a noktasından b noktasına gitsin dersen megane ama...
    • Mirioğlu
      Yılda maksimum 12-14 bin km yaparım gibi duruyor clio 1.0'da korkutan piston kırma muhabbetinin olması bilginiz var mı 🤔 1786302329 Kardeşim beni bir...
    • Mirioğlu
      megane alın bence millet buraya gelcek zibilyon tane araba önerecek kafanız allak bullak olacak. siz kendi beğendiklerinizi sıralarsınız onlar arasında...
    • Mirioğlu
      abimin 1.3 tce cliosu makyajdan bir önceki kasa var. izmir karşıyakadan çeşmeye gidip geldim hiç yormadı ve cidden akıp gitti. lakin bagaj hacmi ve segmenti...
    • Mirioğlu
      megane biraz daha mantıklı olabilir
    • Mirioğlu
      Clionun Megane araca göre daha hafif olmasiyla 1.3 TCE çok iyi etki bırakıyor. Sahibindende az clio 1.3 var. Aklımdaki araçlardan biri o 1786301707...
    • Mirioğlu
      Jetta güzel araç ama bir yanda 2015-2017 jetta bir yanda clio 2020, megane 2020-2021 yeni yenidir diyorum o yüzden megane, i20 gibi modellere yöneldim
    • Mirioğlu
      Mirioğlu, Araba kategorisinde 1-1.3 Milyona Araba Önerisi? başlıklı bir konu açtı.
      İLK ARABAM OLACAK Arkadaşlar sizce bayilerdeki kampanyalı olan arabalara yönelik ufak bir krediyle sıfır araba almak mı? ( İ20, opel, Citroen elektrikli )...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,445
Üyeler
200,934
Son üye
bcc19

Geri