Megane kötü bir araba değil eksikleri var eyvallah ancak kötü bir araba değil ben çoğu anlamda beğeniyorum. Egea parasinin hakkını veriyor ama dizel bana...
Eyvallah teşekkür ederim. 20 gün içinde almam lazım hangisinin temizi ve uygunu denk gelirse onu alacam gibi duruyor. En azından saydığım araçların hepsi...
Milleti pek takmiyorum birkaç modelde kesinlestirdim sonuçta her şeyin bir kusuru var bir de ucuz araba bunlar elbet sorun çıkacak
1786305466
İ20 aslında...
Eyvallah sağ olasın
1786305063
Eyvallah onu araştirabilirim
1786305150
Eyvallah ama focuslarda dizeller tutuluyor ve iş yerim bana 10 dk yürüme mesafesi...
Zaten pek kullanmayacaksın aracı. Bütçe artırmaya gerek yok clio 1.0 tce al yüksek model düşük km 1 milyona bulursun rahat. Parça ucuz, sorunsuz.
1.3 tce...
orası öyle iyi kaçıyor dediğin gibi ama tek kullanıyorsan iyi araba kalabalığa gelmiyor büyük olsun a noktasından b noktasına gitsin dersen megane ama...
Yılda maksimum 12-14 bin km yaparım gibi duruyor clio 1.0'da korkutan piston kırma muhabbetinin olması bilginiz var mı 🤔
1786302329
Kardeşim beni bir...
megane alın bence millet buraya gelcek zibilyon tane araba önerecek kafanız allak bullak olacak. siz kendi beğendiklerinizi sıralarsınız onlar arasında...
abimin 1.3 tce cliosu makyajdan bir önceki kasa var. izmir karşıyakadan çeşmeye gidip geldim hiç yormadı ve cidden akıp gitti. lakin bagaj hacmi ve segmenti...
İLK ARABAM OLACAK
Arkadaşlar sizce bayilerdeki kampanyalı olan arabalara yönelik ufak bir krediyle sıfır araba almak mı? ( İ20, opel, Citroen elektrikli )...