Mirioğlu

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Mirioğlu
      Mirioğlu, Araba İlan Degerlendirme? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Maalesef galerici tanıdığım yok birkaç golf için pazarlığa giriştim ama 20 bin lira bile düşmeyenlere denk geldim. 2 aydır araba bakıyorum talihsizlikler...
    • Mirioğlu
      VAG grubunun inanılmaz şişik bir piyasası var. O yüzden VAG grubuna pek bakamadim. Biraz daha işler beklediğim gibi gitmeze jetta, golf, leon neden...
    • Mirioğlu
      Acilen düzelmesi gereken şeyler var 1787745661 Şu an için 1.0 almak istemiyorum ama bu gidişle oraya sürüklenecek gibiyim
    • Mirioğlu
      Hocam aşağıya fotoğrafta attım araç çok el değiştirmiş midem bulandı. 2021 çıkışlı arabaya 5-6 sahip nedir 1787737221 Şaşırmıyorum bu konuda master yaptık 😂
    • Mirioğlu
      Adamın ısrarla 2. Sahibinden demesi sonrası dedim bir sorgulayayım sonuç heyecan verici 😂
    • Mirioğlu
      Yok daha fazla makas muhabbetine girmem hybridleri beğeniyorum. Neyse şimdi adam bana 2. Sahibinden demişti. Niyetlendim dedim bir sorgu yapayım ve hop...
      • 1000255935.webp
    • Mirioğlu
      Bende işte eldeki bütçeyle doğru olanı seçmeye çalışıyorum. Clio 1.3 hoşuma gidiyorda bu baktığım ilanda tramer can sıktı. Geçende temiz bir tane buldum...
    • Mirioğlu
      O sıkıntıları duydum bir an önce 1.0 motorlardan kurtulmak lazimda tam aksine yaygınlaşıyor. 1.0 motorlarda benim bildiğim bi vag grubu bir de Hyundai fena...
    • Mirioğlu
      Tramer bir tık daha düşük olsa rahatlayacam bir de işlem serviste mi yaptırılmış nerede yaptırılmış galeride bilmiyor.
    • Mirioğlu
      @ Bahsettiğim Clio 1.3 TCE Touch paket tabii fiyati 1.250 değil ama bu tramer olayı ve termostatin bu süre boyunca değişmemiş olması bir tık soru işareti...
    • Mirioğlu
      Öneri için teşekkür ederim scala fena araba değil ama zaten 3-5 yıl sonra hepimiz 1.0 motora mahkum olacağımız için 1.0 almak istemiyorum. Tramer olayından...
    • Mirioğlu
      Mirioğlu, Araba kategorisinde Araba İlan Degerlendirme? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar 2025 yılı 5-6.ay için 88 bin tramer sizce çok mu 🤔 ( sol arka kapı değişen, sol arka çamurluk boyali) 2020 model Clio 1.3 TCE 85 Bin km İlk 40...
    • Mirioğlu
      Mirioğlu, 1-1.3 Milyona Araba Önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Arkadaşlar 2025 yılı 5-6.ay için 88 bin tramer sizce çok mu 🤔 ( sol arka kapı değişen, sol arka çamurluk boyali) 2020 model Clio 1.3 TCE 85 Bin km İlk 40...
    • Mirioğlu
      Mirioğlu, 1.3 Tce Kullanıcı Yorumlari? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bir tane Clio 1.3 TCE için görüştüm 80 bin kilometrede ama şu ana kadar termostat ve devirdaim değişmemiş o yüzden arabaya gidip bakasım gelmedi. Bu arada...
    • Mirioğlu
      Mirioğlu, Araba kategorisinde 1.3 Tce Kullanıcı Yorumlari? başlıklı bir konu açtı.
      Sağda solda 1.3 TCE hakkında yüzlerce kötü yorum yapanlar var. Bir yandan 1.3 TCE motorlar hakkında iyi yorum yapanlar var. Peki sizce Clio 2020 1.3 TCE...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,135
Üyeler
202,203
Son üye
EFF86
Geri