Beyler bende aldım. Geçen beyaz alacaktım ama kararsız kalmıştım. Alırken yanına skatez seti ekleyebilirsiniz Link (tekrar stoğa girdiğinde) . Muadil...
PS5 kontrolculeri (dualsense) analog drift sorunu oluyor. Resmi garanti varsa direk olarak kol değşimi yapıyorlar. İthalatçı garanti varsa kolu kendin tamir...
Bana da %30 geldi ürünü aldıktan 1 gün sonra sepetteki bir ürün için kullanabilirsin şeklinde. Bir tane daha klavye almak aklıma geldi ama sonra vaz geçip...
Az önce bende sipariş geçtim. Desteğe bağlanıp %20 indirim kuponu tanımlama imkanı var mı diye sordum. Arkadaşıma tanımlanmış dedim (forumdaki mesaja...
2-3 ay önce 420 II argb aldım. Sonra bütçem olmaması daha sonrasında ise istediğim kasanın stokta olmaması yüzünden ürün kenarda yatıyor. 3700₺ almıştım...
8k kulllanacaksan iyi bir işlemciye ihtiyacın var ve gereksiz gibi bir şey aslında ayrıca 200mah 8k için yetersiz kalacak. 8-10 saatte bir şarj etmen...
PS5 alacaksanız 2'li kol bundle almayın. Duelsens'lerde drift sorunu yaygın. Diğer kolu bilkom garantili almaya çalışın geçen ay 2700'e D&R'da satıldı...
Bütçe varsa ileriye dönük olması için daha yüksek mhz değerleri alınabilir ama 6000-6400 mhz şimdilik sweetspot. 3D önbellikli modellerde fark bir tık daha...
Klavyeyi bilmiyorum ama connectgame garanti yok gibi say sorun çıkarsa ilgilenmiyorlar. THH başvurup aciz ile paranı alırsın. Ürün sıkıntızı gelirse sorun...