Merhabalar arkadaşlar, geçenlerde bilgisayarımı açtım, klavyenin ışığı yandı ve ekran açıldı ama ekranda hiçbir şey yok, sadece sol üst tarafta sabit bir alt çizgi var. Bildiğim tuş kombinasyonlarını denedim, sadece Ctrl+alt+delete yapınca ekran kapanıp yeniden açılıyor ve sorun devam ediyor...
Alınmaz çünkü bileşenler epey eski. Günlük kullanım için alacaksanız alabilirsiniz(tavsiye etmem), ama oyun oynamak için pek uygun bir bilgisayar değil.
Merhabalar, bilgisayarımı tam kapatıp açtıktan sonra (uyku moduna almadığımdan eminim) görev yöneticisinde işlemci çalışma süresi sıfırlanmıyor, ancak yeniden başlatınca sıfırlanıyor. Bunun nedeni ne olabilir ve varsa çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.
Ben 7 yıllık dizüstü bilgisayarımda Europa Universalis 4’te en düşük 30-40 FPS alıyorum. Oyunun grafik ayarları varsayılanda. Bilgisayarımın özellikleri:
-i3 4010u
-8GB RAM (4+4)
-Intel HD Graphics 4400/AMD Radeon HD 8500M (2GB VRAM)
Sizin bilgisayarınız de en kötü 20-30 FPS verir diye düşünüyorum.
Merhaba, Instagram uygulamasında gelen bildirimler uygulamayı açıp hareketlerime girince bile bildirim merkezinde kalıyor, ancak bildirimi bildirim merkezinden silince gidiyor. Telefonum iPhone 7, iOS 15.3.1 sürümünde. Bu sorunu çözmenin yolunu bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, ben Youtube için bir mikrofon arıyorum. Oyun videoları çekeceğim, sesimi iyi verecek çok pahalı olmayan bir mikrofon arıyorum. Şimdiden teşekkürler
Merhabalar, bu SSD'yi gördüm ve fiyatını uygun buldum. Ancak kullanan, bilen biri varsa önerebilir mi? Veya başka önerebileceğiniz bir model var mı? Şimdiden teşekkürler.