Mithandires isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ İlk sistem montajım - kasa çalışmıyor

Çözdüm arkadaşlar, kasa arkasında kontrolcü toplayıcının çıkışı sata kablosu, kabloyu spu kablosuna bağladım ( burada yaptığım hata spu dan gelen kabloya taktığımda boşta bir uç kalıyordu onu anakarta takacak yer arıyordum. Meğersem sadece sata kablosunu o kabloya takmam yeterliymiş. Anakarta...
  2. M

Işık ekran kartının tuf kısmı mavi yanıyor anlık sonra bir anda gidiyor, kasa fan rgb leri yanmıyor ya da dönmüyor 1760396537 İşte res kablosu yok ortada power ile birleştirmişler
  3. M

İşlemci ryzen 5 7500f anakart asus prime b650m r, ekran kartı asus tuf rx 9060xt
  4. M

Kasa da power ve res tuşunun kablosu birleşiyor. Şu şekilde taktım power - res tuşunu,
  5. M

Hocam şöyle, kasam msi mag forge 121A kasanın arkasında led, fan, rgb her şeyi toplamışlar (power res kabloları hariç) onları cha fan yazan yere bağladım acaba orası mı yanlış olmuş. Diğer yerleri yanlış bağlayamam, power tuşunun kablosunu f panel e bağladım. Güç tuşuna basınca ekran kartı...
  6. M

Açık bilmiyorum onu yapmayı Tekrardan bakacağım kablolara
  7. M

merhaba, saatlerdir montaj üstünde çalışıyorum, videolar izleyerek googleden destek alabildiğim kadarıyla ilerledim, her şey tamam ancak psu yu açtım fişe taktım power E bastım ne fan çalışıyor ne başka bişi hiç bir şey olmuyor. Yardım lütfen
  8. M

Rraenee hazır sistem alınır mı

Ssd, kasa ve işlemci soğutucuda değişiklik yaptım o yüzdendir. Daha iyi özelleştirme fikriniz varmı acaba iyi mi böyle
  9. M

Rraenee hazır sistem alınır mı

Bu sistemi özelleştirerek almayı düşünüyorum https://www.incehesap.com/rraenee-tavsiye-sistem-fiyati-39592/?srsltid=AfmBOormFgBGxfiMT2jUkJO0A8HPd4Sfv-2PBDEiFbkSdCvkAV0qu_3c Yorumlarınızı bekliyorum
  10. M

80k bütçe Toplama bilgisayar yardım

Bu da ChatGPT nin yanıtı. Sizlerden de yardım bekliyorum. 1) Bütçe-odaklı, yükseltilebilir (Önerim — dengeli / fiyat-performans) Amaç: şimdi iyi performans, gelecekte işlemci veya GPU yükseltmesine uygun ve aşırı maliyetli olmayan anakart. Parçalar + yaklaşık fiyat (TL) GPU: AMD Radeon RX...
  11. M

80k bütçe Toplama bilgisayar yardım

Merhaba, Sistem toplamak istiyorum bunun hakkında hiçbir bilgim yoktur ancak yaptığım bir kaç araştırma da şuna karar kıldım, Rx9070xt ekran kartı, Ryzen r7 7800x3d işlemcili, Bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçe konusunda kararsızım ancak max 80k diyebiliyorum şuan da, Amacım, kaliteli...
Geri