PC aldık çok şükür FC falan oynamak istiyorum yeri geldi mi hikayeli oyunlarda tabii ki Türkiye'de pahalı fiyatlar ırağa gitme durumun var oradan mı almak...
7500f 5070 var bende aynı değerleri alıyorum :D Csde 390ı görüyor fps max 400de zaten ilk kurduğumda 400 sabitti de düştü şimdi. Valoda da 500 550 alıyordum...
hocam 7700xt sahibi bir arkadaşım var aynı ayarlarda cs 350-400 valoda 500-600 bizim işlemcide 7600 dü sanırım bunlar muadil oalrak geçmiyor mu yani aynı...
Arkadaşlar benim sistem böyle ve bana valo ve cs de fpsler düşük geliyor iki oyunlarda ayarlar düşük bir şekilde cs 300 ü görüyor maksimum valorant ise...
Arkadaşlar selam oyuncu mouse almak istiyorum önceki kabloluydu kablosuz güzel FP bir mouse almayı düşünüyorum bütçe 1500-2000 arası genel olarak rekabetçi...
Hocam anakart modelini Google a yazıp sürücülere girince en sonki sürüm yazıyor indirebiliriyorsun benim biostaki sürümle aynı yinede denedim ben yükleyip...
Kabloların hepsi yerli yerinde hocam ben bu hafta şehir dışında olacağım dolayısıyla PC den de uzak olacağım hwmonitor aracılığıyla baktığımız voltaj...