Neden hpyi tercih ederdiniz hocam fiyatlari 3 cihazin da ayni ozellikleri de asus ile hpnin ayni asus daha iyi bi marka degil mi sizce de?
1683848388
neden hocam asus ve msi daha güvenilir geliyor bana hp omende fena değil biliyorum ama bu 2 marka varken ayni fiyata hp almak bana sacma geliyor...
Arkadaşlar selam, 50bin TL'ye kadar laptop araştırıyorum. Asus veya msi almayi düşünüyorum, Türkiyede 4070li 32gb ddr5 sistem bulamadım bu fiyatlara o yüzden yazın Almanya’dan alma şansım da var kararsızım şuan önerilerinizi bekliyorum.
Ulan bunlar var ya tam bir dolandırıcı işlemci soketiyle ne alakası var abicim bios çöktü. Bunu yaptıracam şimdi ondan sonra başka bi arızası çıkacak kesin onada tamir ücreti isteyecek.
Biosu sıfırladığım için ryzen 7 3700xi taktığımda görüntü alamadığımı düşünüp güncelletmek için bilgisayarcıya götürdüm ryzen3 1200 takıp görüntü alamadılar. Ardından bios çipini çıkarıp yazılım atmayı denedi çip bozulmuş dedi. Yeni çip sipariş ettik 2 gün sonra yeni çipe yazılım atıp taktık...
Merhaba arkadaşlar, 1 Ekim akşamı Windows 11 Insider sürümüne yükselttim Windows 10'dan. Her şey güzeldi taa ki Valorant'a girene kadar. Valorant'ta bir hata ile karşılaştım Security boot ve TPM 2.0 ile alakalı. İnternette çözümünü araştırırken tam yanıt alamayıp kendim biraz kurcalamaya karar...
Merhabalar MSI GTX1660 Ventus, Ryzen 5 2600 ve 2x8 3000MHz RAM'im var. Valorant, LoL gibi oyunlarda bile streaming yaparken sisteminin 80-90FPS'lere düşüyor, monitörüm 144Hz ve 144E alıştığım için FPS düşmesi çok gözüme batıyor bildiğin kasıyor gibi hissediyorum. Off-stream oyun oynarken PC'nin...
Merhabalar, 1 hafta önce İtopya'dan Corsair virtuoso SE modelini sipariş ettim dün akşam elime geçti. İlk taktığımda bir sorun yoktu ama EQ ayarları yapmak için iCUE’yi indirdiğimde kulaklıktan ne zaman bir ses gelse beraberinde bir dipses ya da cızırtı gelmeye başladı. Toplam sesi 50'nin...