Msi Katana Mi Asus Rog Strix Mi

Hangi Laptop

• ASUS ROG STRIX G16

• MSI KATANA 15

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Asus tabii ki.

1 - İşlemcisi daha yeni ve güçlü
2 - ekran 165hz (msi 144hz)
3 - tasarım olarak 100 kat daha güzel görünüyor
4 - Daha iyi olmasına rağmen daha ucuz

Bu ikisi arasından Rog tabii ki ama arkadaşın attığı omenlar bence daha mantıklı

Ben bunu alırdım.
İlla ikisinden biri ise asus.
Neden hpyi tercih ederdiniz hocam fiyatlari 3 cihazin da ayni ozellikleri de asus ile hpnin ayni asus daha iyi bi marka degil mi sizce de?
Post automatically merged:

Bu ikisi arasından Rog tabii ki ama arkadaşın attığı omenlar bence daha mantıklı
neden hocam asus ve msi daha güvenilir geliyor bana hp omende fena değil biliyorum ama bu 2 marka varken ayni fiyata hp almak bana sacma geliyor.

Asus tabii ki.

1 - İşlemcisi daha yeni ve güçlü
2 - ekran 165hz (msi 144hz)
3 - tasarım olarak 100 kat daha güzel görünüyor
4 - Daha iyi olmasına rağmen daha ucuz
Teşekkür ederim hocam ben de asusa daha yakınım sadece msinin kasasinin metal olmasi cok cezbetti beni

Ben bunu alırdım.
İlla ikisinden biri ise asus.
Net hp asuslae cayir cayır yanıyor 80 derece altında çalışmıyor oyunlarda
Hp omen 4070 i kullaniyorum 70 dereceyi geçmiyor YARI FANDA.

Net hp asuslae cayir cayır yanıyor 80 derece altında çalışmıyor oyunlarda
Hp omen 4070 i kullaniyorum 70 dereceyi geçmiyor YARI FANDA.
Hayır böyle bir şey yok? Asus bende var sessiz modda bile oldukça serin çalışıyor. Diğerini aldınız diye asusa çamur atmayın.
Ayrıca 70 derece olan işlemci mi ekran kartı mı onu bile belirtmemişsiniz. Eğer ekran kartından bahsediyorsanız benim kartım daha seri çalışıyor.

Neden hpyi tercih ederdiniz hocam fiyatlari 3 cihazin da ayni ozellikleri de asus ile hpnin ayni asus daha iyi bi marka degil mi sizce de?

neden hocam asus ve msi daha güvenilir geliyor bana hp omende fena değil biliyorum ama bu 2 marka varken ayni fiyata hp almak bana sacma geliyor.

Teşekkür ederim hocam ben de asusa daha yakınım sadece msinin kasasinin metal olmasi cok cezbetti beni
Birazcıcık işlemci farkı var ve ekranı 17.3" 2K.

Omenin işlemcisi bi tık daha güçlü, ekran çözünürlüğü 2k ve 17 inç, msi katana biraz daha orta seviye kasaya sahip.

Hayır böyle bir şey yok? Asus bende var sessiz modda bile oldukça serin çalışıyor. Diğerini aldınız diye asusa çamur atmayın.
Ayrıca 70 derece olan işlemci mi ekran kartı mı onu bile belirtmemişsiniz. Eğer ekran kartından bahsediyorsanız benim kartım daha seri çalışıyor.
İkiside geçmiyor ve sessiz modda diyorsun sen sessiz modda zaten laptop fan acmamak icin performansi kısıyor.
Arkadasimda varda konusuyorum kardesim 85 90 derece full fanda islemci calusuyor asus rog strix 16 laptobu

İkiside geçmiyor ve sessiz modda diyorsun sen sessiz modda zaten laptop fan acmamak icin performansi kısıyor.
Arkadasimda varda konusuyorum kardesim 85 90 derece full fanda islemci calusuyor asus rog strix 16 laptobu
Arkadaşın laptopunda sıkıntı var o zaman, sessiz modda bir şeyden kısmıyor. Seninkinden de serin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,150
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri