mmelihfrt
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 50000
Arkadaşlar 2sinin arasında kaldım hangisini önerirsiniz ve neden?
Neden hpyi tercih ederdiniz hocam fiyatlari 3 cihazin da ayni ozellikleri de asus ile hpnin ayni asus daha iyi bi marka degil mi sizce de?Ben bunu alırdım.
İlla ikisinden biri ise asus.Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
neden hocam asus ve msi daha güvenilir geliyor bana hp omende fena değil biliyorum ama bu 2 marka varken ayni fiyata hp almak bana sacma geliyor.Bu ikisi arasından Rog tabii ki ama arkadaşın attığı omenlar bence daha mantıklı
Teşekkür ederim hocam ben de asusa daha yakınım sadece msinin kasasinin metal olmasi cok cezbetti beniAsus tabii ki.
1 - İşlemcisi daha yeni ve güçlü
2 - ekran 165hz (msi 144hz)
3 - tasarım olarak 100 kat daha güzel görünüyor
4 - Daha iyi olmasına rağmen daha ucuz
Net hp asuslae cayir cayır yanıyor 80 derece altında çalışmıyor oyunlardaBen bunu alırdım.
İlla ikisinden biri ise asus.Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
Hayır böyle bir şey yok? Asus bende var sessiz modda bile oldukça serin çalışıyor. Diğerini aldınız diye asusa çamur atmayın.Net hp asuslae cayir cayır yanıyor 80 derece altında çalışmıyor oyunlarda
Hp omen 4070 i kullaniyorum 70 dereceyi geçmiyor YARI FANDA.
Birazcıcık işlemci farkı var ve ekranı 17.3" 2K.Neden hpyi tercih ederdiniz hocam fiyatlari 3 cihazin da ayni ozellikleri de asus ile hpnin ayni asus daha iyi bi marka degil mi sizce de?
Post automatically merged:
neden hocam asus ve msi daha güvenilir geliyor bana hp omende fena değil biliyorum ama bu 2 marka varken ayni fiyata hp almak bana sacma geliyor.
Teşekkür ederim hocam ben de asusa daha yakınım sadece msinin kasasinin metal olmasi cok cezbetti beni
Omenin işlemcisi bi tık daha güçlü, ekran çözünürlüğü 2k ve 17 inç, msi katana biraz daha orta seviye kasaya sahip.Neden hpyi tercih ederdiniz hocam fiyatlari 3 cihazin da ayni ozellikleri de asus ile hpnin ayni asus daha iyi bi marka degil mi sizce de?
neden hocam asus ve msi daha güvenilir geliyor bana hp omende fena değil biliyorum ama bu 2 marka varken ayni fiyata hp almak bana sacma geliyor.
İkiside geçmiyor ve sessiz modda diyorsun sen sessiz modda zaten laptop fan acmamak icin performansi kısıyor.Hayır böyle bir şey yok? Asus bende var sessiz modda bile oldukça serin çalışıyor. Diğerini aldınız diye asusa çamur atmayın.
Ayrıca 70 derece olan işlemci mi ekran kartı mı onu bile belirtmemişsiniz. Eğer ekran kartından bahsediyorsanız benim kartım daha seri çalışıyor.
Arkadaşın laptopunda sıkıntı var o zaman, sessiz modda bir şeyden kısmıyor. Seninkinden de serin.İkiside geçmiyor ve sessiz modda diyorsun sen sessiz modda zaten laptop fan acmamak icin performansi kısıyor.
Arkadasimda varda konusuyorum kardesim 85 90 derece full fanda islemci calusuyor asus rog strix 16 laptobu
Wattlara bak görürsünArkadaşın laptopunda sıkıntı var o zaman, sessiz modda bir şeyden kısmıyor. Seninkinden de serin.