moithra isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ryzen 5 5600 İçin Ekran Kartı Önerisi

Hayallerim olmadı ya şansıma bir oyunda item düşürmüştüm değerliydi biraz ama benden sonra baya kişi çıkartıp piyasanın içinden geçtiler elimde patladı herşeyb🤣
  2. M

Elimdeki kartıda çıkartırsam bütçe 20kya kadar gider heralde
  3. M

11-15 civari temis ikinci el bulursam olabilir ama nvdia kart denemek istiyorum amdden hevesimi aldım biraz 😏
  4. M

Merhaba arkadaşlar r5 5600 işlemcim var rx 6600 kullanıyorum bazı yerlerde vram yetersiz kalıyor monitörüm 1080p 144hz ekran kartını değiştirmek istiyorum ne önerirsiniz?
  5. M

2000 TL Bütçeye Mouse

Linkinizde ki mouse nasıl softwaresi vs.
  6. M

2.000 Tl Wireless gaming mouse Önerisi

Öncelikle herkese merhaba.Ben mouse bakıyorum ve şuan 2k civarında wireles güzel gaming bir mouse arıyorum fps oyunları adı altında değişiklik olsun istedim şu yaşıma kadar hep kablolu kullandım kablosuzu tatmak istiyorum arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.
  7. M

5600 Overclock yapmak istiyorum.

b550 tomahawk anakartım var snowman t6 hava sogutucum var undervolt ile oc yapmak istiyorum ısı açısından stabil ve güçlü bir şey olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  8. M

RX 6600 wattman hatası

psuyuda değiştim reis oda yeni geldi 1 hafta olmadı 1680244487 servise bile gönderdim öyle söyleyim sizlere
  9. M

RX 6600 wattman hatası

stock halindede denedim 3200 halindede bir şey değişmiyor sadece lolde oluyor
  10. M

RX 6600 wattman hatası

aynen kral her zmaan olmuyor arada bir bazen başlangıçta bazen oyun ortalarında anlık gidiyor pcyi power tuşundan kapatıp açıyorum yoksa donuyor yeniden açıldığı zamanda wattman hatası fabrika ayarlarına geri döndü felan bildirimi geliyor softwareye
  11. M

RX 6600 wattman hatası

Arkadaşlar benim rx 6600 ekran kartım var hiç birşeyde sorun yokken lolde wattman hatası alıyorum bu sorunu yaşıyan var mı sebebi sonucu çözümü var mıdır ya?
  12. M

Yardım 1.500 Tl güç kaynağı önerisi

Arkadaşlar sistemim şöyledir R5 3600 RX 6600 xpg 2x8 3200mhz snowman air cpu coller b550 tomahawk anakart dark maxima v12 kasa reddragon rpg compatk klavye razer deathadder v2 mouse Not Olarak Güzel kaliteli sessiz bir şey arıyorum birde yavaş yavaş update yapıyorum kasaya bu gün yarın işlemci...
  13. M

Yardım 1.500 Tl Güç kaynağı önerisi

sorry yanlış yere açmışım kapatabiliyor muyuz
  14. M

Yardım 1.500 Tl Güç kaynağı önerisi

Arkadaşlar sistemim şöyledir R5 3600 RX 6600 xpg 2x8 3200mhz snowman air cpu coller b550 tomahawk anakart dark maxima v12 kasa reddragon rpg compatk klavye razer deathadder v2 mouse Not Olarak Güzel kaliteli sessiz bir şey arıyorum birde yavaş yavaş update yapıyorum kasaya bu gün yarın işlemci...
  15. M

Maximum 1.500 Tl psu önerisi

İyi günler dilerim max bütçem 1.500 Tldir 750w psu var mı bildiğiniz güzel bir tane
Geri