RX 6600 wattman hatası

moithra

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar benim rx 6600 ekran kartım var hiç birşeyde sorun yokken lolde wattman hatası alıyorum bu sorunu yaşıyan var mı sebebi sonucu çözümü var mıdır ya?

Asus rog strix rx580 8gb Ekran kartımda aynı sorunu yaşıyorum sistem her açılıp kapandığında bildirim geliyor Radeon Wattman ayarları sıfırlandı diye oyunlarda bi sorun yaşamadım henüz oyun içindemi hata alıyorsunuz?

Asus rog strix rx580 8gb Ekran kartımda aynı sorunu yaşıyorum sistem her açılıp kapandığında bildirim geliyor Radeon Wattman ayarları sıfırlandı diye oyunlarda bi sorun yaşamadım henüz oyun içindemi hata alıyorsunuz?
aynen kral her zmaan olmuyor arada bir bazen başlangıçta bazen oyun ortalarında anlık gidiyor pcyi power tuşundan kapatıp açıyorum yoksa donuyor yeniden açıldığı zamanda wattman hatası fabrika ayarlarına geri döndü felan bildirimi geliyor softwareye

aynen kral her zmaan olmuyor arada bir bazen başlangıçta bazen oyun ortalarında anlık gidiyor pcyi power tuşundan kapatıp açıyorum yoksa donuyor yeniden açıldığı zamanda wattman hatası fabrika ayarlarına geri döndü felan bildirimi geliyor softwareye
Hocam genelde ramdan dolayı oluyor yani benim cozumum öyleydi raminiz kaç mhz bilmiyorum ama mesela 3200 ise 3000 olarak ayarlayıp deneyin birde

stock halindede denedim 3200 halindede bir şey değişmiyor sadece lolde oluyor

kral s.a aynı kart bende de hala kulllanıyorum. yaklaaşık 1 hafta bu belayla uğraştım en psu değişince düzeldi eğer kalttesiz bir psu sahibiysen değiştirmeni öneririm ben bu şekilde çözdüm

kral s.a aynı kart bende de hala kulllanıyorum. yaklaaşık 1 hafta bu belayla uğraştım en psu değişince düzeldi eğer kalttesiz bir psu sahibiysen değiştirmeni öneririm ben bu şekilde çözdüm
psuyuda değiştim reis oda yeni geldi 1 hafta olmadı
Post automatically merged:

servise bile gönderdim öyle söyleyim sizlere

Kart her açılışta gücünü kontrol edemiyor ve ayarları sıfırlıyor bence pek önemsenecek bişey deil

msi afterburnerdan core clocku -100 kıs

amd nvdiadan daha iyi yiğenim (!)

eğer alt tab attığında falan oyunlardan çıkınca oluyorsa çözünürlükle alakalı olabilir masaüstü 1080P ise oyunu da 1080p oynayıp dene büyük ihtimal bir daha atmaz.
1680292864778.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,179
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri