Neler Yeni

RX 6600 wattman hatası

moithra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre yılmaz
Arkadaşlar benim rx 6600 ekran kartım var hiç birşeyde sorun yokken lolde wattman hatası alıyorum bu sorunu yaşıyan var mı sebebi sonucu çözümü var mıdır ya?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan Boran
Asus rog strix rx580 8gb Ekran kartımda aynı sorunu yaşıyorum sistem her açılıp kapandığında bildirim geliyor Radeon Wattman ayarları sıfırlandı diye oyunlarda bi sorun yaşamadım henüz oyun içindemi hata alıyorsunuz?

moithra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus rog strix rx580 8gb Ekran kartımda aynı sorunu yaşıyorum sistem her açılıp kapandığında bildirim geliyor Radeon Wattman ayarları sıfırlandı diye oyunlarda bi sorun yaşamadım henüz oyun içindemi hata alıyorsunuz?
aynen kral her zmaan olmuyor arada bir bazen başlangıçta bazen oyun ortalarında anlık gidiyor pcyi power tuşundan kapatıp açıyorum yoksa donuyor yeniden açıldığı zamanda wattman hatası fabrika ayarlarına geri döndü felan bildirimi geliyor softwareye

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
aynen kral her zmaan olmuyor arada bir bazen başlangıçta bazen oyun ortalarında anlık gidiyor pcyi power tuşundan kapatıp açıyorum yoksa donuyor yeniden açıldığı zamanda wattman hatası fabrika ayarlarına geri döndü felan bildirimi geliyor softwareye
Hocam genelde ramdan dolayı oluyor yani benim cozumum öyleydi raminiz kaç mhz bilmiyorum ama mesela 3200 ise 3000 olarak ayarlayıp deneyin birde

moithra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre yılmaz
stock halindede denedim 3200 halindede bir şey değişmiyor sadece lolde oluyor

MFCAMUR00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Fatih Çamur
kral s.a aynı kart bende de hala kulllanıyorum. yaklaaşık 1 hafta bu belayla uğraştım en psu değişince düzeldi eğer kalttesiz bir psu sahibiysen değiştirmeni öneririm ben bu şekilde çözdüm

moithra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre yılmaz
kral s.a aynı kart bende de hala kulllanıyorum. yaklaaşık 1 hafta bu belayla uğraştım en psu değişince düzeldi eğer kalttesiz bir psu sahibiysen değiştirmeni öneririm ben bu şekilde çözdüm
psuyuda değiştim reis oda yeni geldi 1 hafta olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

servise bile gönderdim öyle söyleyim sizlere

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan Boran
Kart her açılışta gücünü kontrol edemiyor ve ayarları sıfırlıyor bence pek önemsenecek bişey deil

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
msi afterburnerdan core clocku -100 kıs

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
amd nvdiadan daha iyi yiğenim (!)

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
eğer alt tab attığında falan oyunlardan çıkınca oluyorsa çözünürlükle alakalı olabilir masaüstü 1080P ise oyunu da 1080p oynayıp dene büyük ihtimal bir daha atmaz.
1680292864778.png

Top Bottom