aynen kral her zmaan olmuyor arada bir bazen başlangıçta bazen oyun ortalarında anlık gidiyor pcyi power tuşundan kapatıp açıyorum yoksa donuyor yeniden açıldığı zamanda wattman hatası fabrika ayarlarına geri döndü felan bildirimi geliyor softwareyeAsus rog strix rx580 8gb Ekran kartımda aynı sorunu yaşıyorum sistem her açılıp kapandığında bildirim geliyor Radeon Wattman ayarları sıfırlandı diye oyunlarda bi sorun yaşamadım henüz oyun içindemi hata alıyorsunuz?
Hocam genelde ramdan dolayı oluyor yani benim cozumum öyleydi raminiz kaç mhz bilmiyorum ama mesela 3200 ise 3000 olarak ayarlayıp deneyin birdeaynen kral her zmaan olmuyor arada bir bazen başlangıçta bazen oyun ortalarında anlık gidiyor pcyi power tuşundan kapatıp açıyorum yoksa donuyor yeniden açıldığı zamanda wattman hatası fabrika ayarlarına geri döndü felan bildirimi geliyor softwareye
psuyuda değiştim reis oda yeni geldi 1 hafta olmadıkral s.a aynı kart bende de hala kulllanıyorum. yaklaaşık 1 hafta bu belayla uğraştım en psu değişince düzeldi eğer kalttesiz bir psu sahibiysen değiştirmeni öneririm ben bu şekilde çözdüm
Kart her açılışta gücünü kontrol edemiyor ve ayarları sıfırlıyor bence pek önemsenecek bişey deilaynen kral her zmaan olmuyor arada bir bazen başlangıçta bazen oyun ortalarında anlık gidiyor pcyi power tuşundan kapatıp açıyorum yoksa donuyor yeniden açıldığı zamanda wattman hatası fabrika ayarlarına geri döndü felan bildirimi geliyor softwareye