momoqe isimli üyenin son içerikleri

1. M

bilgisayarımı bozmak istiyorum

elimde boş bir windows 10 bilgisayar var bu bilgisayarı yerle bir etmek istiyorum system 32 silmek gibi pc yi çökertebileceğim kod vs. varmı
  2. M

Minecraft server geyser için ip sorunu

kendi bilgisayarım üzerinden ngrok ile port açarak sunucu kurdum sonra o sunucuya geyser kurdum ama geyser yani bedrockdan girenler için sunucu ip si ne anlamadım oraya ne yazmak lazım o ip yi nasıl yapıyorum
  3. M

oyuna girince ekran renkleri değişiyor

evet ama sonra varsayılanı geri getir yaptım ama duzelmedı
  4. M

oyuna girince ekran renkleri değişiyor

oyuna girdikten 5 sonra renkler değşiyor
  5. M

4070 sistemim için ayarlama

Eyvallah işime yaradı birde şu prizin topraklama telinin biri koptu bir sıkıntı olurmu :)
  6. M

4070 sistemim için ayarlama

Selam yeni PC aldım PC den pek anlamıyorum bazı oyunlar sabit 60 fps veriyo anlayan varsa gerekirse ekran açayım gelsin göstersin şu Nvidia performans ayarları filan
  7. M

(SSD KULLANIYORUM)DeepCool CG540 kasamın üstündeki beyaz ışık yanıp sönüyor

Bu beyaz ışık bazen hızlı bazen yavaş bazen çok fazla ışık yayarak yanıyor ama bazen nedeni nedir bazen derken herzeman yanıp sonuyor
  8. M

İlk defa PC aldım hiçbir şey bilmiyorum neler yapmam lazım

İyi bir video varsa onerebilirisn 1702464967 O nasıl oluyor işte güzel bir video varmi
  9. M

İlk defa PC aldım hiçbir şey bilmiyorum neler yapmam lazım

İlk defa PC alıyorum PC ile alakalı hiç bir şey bilmiyorum bu hafta elimde olacak sinerjiden aldım montajını onlara yaptırdım ama eve gelince ne yapacağımı hiç bilmiyorum ne kuracam ne edecem fln öyle 1 video atıp izlede demeyin anlamıyorum çünki sistem bu...
  10. M

Sistemime soğutucu arıyorum

Hocam bir sorum olacak ta bu soğutucuların sıvısı tam nerede oluyor yani ben bunu şimdi aldım sıvısını nereden dolduruyoruz yanındamı veriyor birde ben MSI nin kini alicam sitede yanında vermiş olanı onun için soruyom MSI MAG CoreLiquid
  11. M

Daha önce hiç bilgisayarım olmadı da bağlaması kurması kolay olurmu yada o direkt sistemin satıldığı sitedeki soğutuculardan biri alınabilir mi
  12. M

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ls520-se-wh-240-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-47827?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAjrarBhAWEiwA2qWdCF-ovCI2UvuHp6moukNiopRS-HWD64oZR3dvRBxZ4-azIDAoKMy5tBoCBn4QAvD_BwE Bumudur
Geri