Hocam böyle firmaya sokayım ya :D Önceki başvurum büyük ihtimalel sistemsel sorun yüzünden bug'a girdin ve ürünlerimde bir şey gözükmüyordu şimdi tekrar başvurayım dedim bu seferde komple başvurum geçersiz sayıldı :D Şaka gibi birde maillere geri dönüş de yapmıyorlar.
1779807570
Böyle olacağını...
Valla hocam sistem sorunlu galiba ben başvurdum ilk iki gün ürün ve incelene durumu gözüküyordu şimdi ise ne ürün ne durumu gözüküyor fakat başarılı bir şekilde diyip hala işlem numaramı gösteriyor bana anlamadım ben mail atıyorum dönende yok
Arkadaşlar 2. el de alabilirim sıfır da ona göre önerirseniz sevinirim.
2K ve 200 Hz üstü tercihim, bununla birlikte OLED açıkçası tercih etmek istemiyorum yanma sorunlarından dolayı fakat artık eskisi kadar bir sorun teşkil etmiyorsa OLED de önerebilirsiniz.
hocam o zaman bu monitör'ün fiyatı için beklenmeli diyorsunuz yani? Peki 2k 200hz üstü hangi monitörleri önerirsiniz? 20-25'e kadar çıkabilirim ama daha altına da f/p bir ürün varsa neden olmasın.
1778947507
AOC AGON PRO AG276QZD2
ASUS ROG Strix XG27ACMES
MSI MAG 272QP QD-OLED X24
bu üçüne...
Hocam ülke olarak türkiye var fakat seçince TR olmuyor diğer ülkelerin ibanı oluyor yarın bir arayıp soracağım.
1778528649
Sizde referans kodu var mı acaba?