Şehir efsanesi haline getirip insanları çeşitli masallarla korkuttular. Sektör haline geldi hacı hoca yolunu buradan buluyor. Bir muskanın fiyatı 5 binden...
Torpil yapmak, rüşvet vermek, taciz, tcv, adam öldürme gibi ağır suçlarda suçluların devlete ait maden fabrika gibi işlerde ömrü boyunca (genel af ve...
Bu ülke için savaşılmaz özgürlük yok zaten refah seviyesi düşük insan karşıtı çok bütünlük yok birlik yok savaş sonrası çıkan tartışmaları düşünemiyorum bile 😁
Ülkedeki mülteci turkten daha iyi yaşıyor kendi vatanında sığıntı olmak hepsinden beter. Hem başka ülkede yaşayıp kimseye el acmiyorsan sığıntı falan...
reis boku bokuna ölüyorsun işte kayda değer bir şey yok ortada dünyanın öbür ucundaki afgan yürüyerek üleye giriyor sen hala kendini avutuyorsun ölmeyi...
küçükken bana da çok önemli birşeymiş gibi gelirdi sonra farkettim ki teroristlerin yaşam standartları şehit ailelerine göre çok daha iyi biraz daha...
Ben kendi fikrimi soyleyim. Ulkenin kaymağını yiyen kesimin başındaki şahısların benim yaşlarımdaki çocukları anında yurtdışına uçacağı için ve daha birçok...
GTX 1650 sistemimden 4080S kartlı bir sisteme geçince, tek farkın Forza Horizon 5’i 2K çözünürlükte ultra ayarlarda oynamak olduğunu fark ettim. Sonra yine...