Moonlighter isimli üyenin son içerikleri

1. Moonlighter

🔥İndirim 30 cm Dragon Ball Goku Ultra İçgüdü İşareti Figür 836TL dip fiyat

Boyaması sıkıntı bea şefim. Farklı renkli otomatik basanlarda çok pahlı ve çok nozül yiyor renk değiştirirken.
  2. Moonlighter

🔥İndirim Intel Core i5 14400F (box) Vatan pc Web'e Özel 7015₺ + Seçili bileşenlerde indirim var.

evet haklısnız ben yeni sistem dizecekse o açıdan demek istemiştim. Sonraki upgrade için AM6 soketin çıkmasını beklerdim.
  3. Moonlighter

🔥İndirim Intel Core i5 14400F (box) Vatan pc Web'e Özel 7015₺ + Seçili bileşenlerde indirim var.

Tabi ki 7500f, 14400f'in soketi şuan ölü soket yeni işlemci çıksa takamıcaksınız serisi değişti.
  4. Moonlighter

Ryzen 5 3600'dan 5600'a geçmeli miyim ?

Performans da ciddi fark yaşarsın. Tavsiye ederim tek anakartının son bios update versiyonu kurulu olsun 5. nesil takabilmek için. Aksi takdirde görüntü alamazsın ve ilk açılıştaa 5dk falan siyah ekranda bekletebilir panik yapma. 5600x'e gerek yok.
  5. Moonlighter

PC oyunları için oyuncu kulaklığı

Konudan yarı bağımsız ben de aynı asus kulaklığı kullanıyorum ve yukarı aşağı kaydırma kızakları bozuldu sürekli kızaktan çıkıyor ve yukarı kaymıyor sizde de öyle bir problem var mı ?
  6. Moonlighter

Spigen 30000 mAh 30W

Telefonunda akıllı şarj yoksa sürekli şarj etmeye devam eder ama yine de 6 saat de 30kmAh bitmesi bence çok zor yani hard bir uygulama açık değilse en azından. Yeni aldıysna belki ondan da olabilir.
  7. Moonlighter

ID Cooling SE-207 Duo Black ile 5600x stock tam yükte 75 derece

Normal değil hocam benim kendi işlemcim olsa söker, macunu bir güzel temizler, yeniden sürer ve eşit dağılacak şekilde geri takardım.( en azından o sistem için normal değil)
  8. Moonlighter

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Sanki bir milyoncu malları gibi ama teknoloji için olanı :kekw: faydalı ürün göremedim.
  9. Moonlighter

Şok Marketler Mr. Beast Feastables Çikolata 150 Lira

Denemek amaçlı işten dönerken alayım o kadar videolarını izliyorum pazar kahvaltılarında, videlarında ki abarttığı kadar var mı bakıcam.
  10. Moonlighter

13.500e 2.el evga 3080 alınır mı

3080 tier listte en yukarıda fan soğutmalı model olarak. Onun da üstünde sıvı soğutmalı 3080ler var yani EVGA FTW3 Ultra temiz ise zaten daha iyisi yok 3080 serisinde düşünmeden al.
  11. Moonlighter

🔥İndirim Amazon %5 indirim kuponu (MAX 1000 TL)

fab v6 v4 falan 6840₺ geliyor alınır mı ?
  12. Moonlighter

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Pc için arıyorum şefim. O zaman pas geçeyim başka markalara bakayım. Sağolun.
  13. Moonlighter

🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Alınır mı hocam ben de kol arıyordum da kablosuz hall effect.
Geri