Ben bu temu'nun bir dolandırıcılığna yenk düştüm. Bir ürün vardı sepetimde 450'tldi vergili 700 küsür'e geliyordu neyse bunlar bildirim attı spetinizde ki ürün 280tl düştü diye neyse aldım abi o haşımla sorgulamadan(son 1 adet diyordu) meğersem haysiyetsizler böyle yapıp vergi parasına bindirip...
Videolardan bakın hocam interntte biraz kısaca ama şöyle diyebilirim anakartın tüm her şeyini sıfırlar ram bilgisi, işlemci bilgisi vs. vs. Bir pin grubu olur o kısa devre yapılır.
Hocam ilk işlemci açılışında 10-15 dk bekletebilir. Işıkların yanması doğaldır vga ve boot yanar genel de sonra düzelir. 15 dk bekleyip yine açılmazsa kapat yeniden aç 5-10dk bekle yine açılmazsa CMOS reset(MANUELDE yazar pinleri) yap ve bir daha dene yoksa bir sorun olabilir.
Elektrikli olanı kullanıyorum oral-b vitaly pro modelini ve bence pratik ve kolay. Benim gibi üşengeç adamlar için iyi cihaz. İş mesaisi bazen uzun sürüyor eve gece vakti geliyorum ve yorgunluktan cidden elimi yüzümü yıkayıp yatasım geliyor en azından bu cihazla tek gözüm kapalı dişimi...
Jelatin sökülmemiş olabilir.
Temas etmiyor olabilir(Tam sıkılı değildir veya yamuk).
Fan dönmüyor olabilir(düşük ihtimal illaki kontrol etmişsinizdir yine de ekledim).