Moonlighter isimli üyenin son içerikleri

1. Moonlighter

Temu 0 tl kampanyası

Ben bu temu'nun bir dolandırıcılığna yenk düştüm. Bir ürün vardı sepetimde 450'tldi vergili 700 küsür'e geliyordu neyse bunlar bildirim attı spetinizde ki ürün 280tl düştü diye neyse aldım abi o haşımla sorgulamadan(son 1 adet diyordu) meğersem haysiyetsizler böyle yapıp vergi parasına bindirip...
  2. Moonlighter

❌İndirim Bitti! Blade 8 adet deo 470 tl

Millet demek baya bunları bekliyo baksana bir kaç dk bitmiş.
  3. Moonlighter

RDR 2 ve GOD OF WAR REKOR İNDİRİM GELİR Mİ?

Öyle hocam ben işin espirisindeyim yoksa ben de orijinal aldım yanlış anlaşılmak istemem.
  4. Moonlighter

RDR 2 ve GOD OF WAR REKOR İNDİRİM GELİR Mİ?

Elinde kaşık tutan küt saçlı kameraya bakan abla resmi.
  5. Moonlighter

Alışverişte puan veren kredi kartları neler?

miles and smiles ile uçuşlarda 8 kata daha fazla puan veren bir kart varmış ona bakın.
  6. Moonlighter

Yardım Netflix hata yardım lazım

Yeni sanırım dediğiniz gibi ben de seyahetden dolayı kullanmıyorum dedim 1 hafta izin verin bari yok çektiler
  7. Moonlighter

Yardım Netflix hata yardım lazım

Hocam çalışmaz ben de aynı sorunu yaşadım netflix ile konuştum durumu sadece hesap alınan konumda çalışır dedi.
  8. Moonlighter

Çözüldü✓ Işlemci takınca vga ışığı yandı

Videolardan bakın hocam interntte biraz kısaca ama şöyle diyebilirim anakartın tüm her şeyini sıfırlar ram bilgisi, işlemci bilgisi vs. vs. Bir pin grubu olur o kısa devre yapılır.
  9. Moonlighter

Çözüldü✓ Işlemci takınca vga ışığı yandı

Hocam ilk işlemci açılışında 10-15 dk bekletebilir. Işıkların yanması doğaldır vga ve boot yanar genel de sonra düzelir. 15 dk bekleyip yine açılmazsa kapat yeniden aç 5-10dk bekle yine açılmazsa CMOS reset(MANUELDE yazar pinleri) yap ve bir daha dene yoksa bir sorun olabilir.
  10. Moonlighter

🔥İndirim PCKolik Mağazaya Özel Fırsatlar

Mağazaya kadar kim gidecek yaw ama fena değil helal olusun. Bazı parçalar cidden ucuz.
  11. Moonlighter

Elektrikli diş fırcaları gercekten işe yarıyormu?

Elektrikli olanı kullanıyorum oral-b vitaly pro modelini ve bence pratik ve kolay. Benim gibi üşengeç adamlar için iyi cihaz. İş mesaisi bazen uzun sürüyor eve gece vakti geliyorum ve yorgunluktan cidden elimi yüzümü yıkayıp yatasım geliyor en azından bu cihazla tek gözüm kapalı dişimi...
  12. Moonlighter

Cpu sıcaklığı lolde 90 derece

Jelatin sökülmemiş olabilir. Temas etmiyor olabilir(Tam sıkılı değildir veya yamuk). Fan dönmüyor olabilir(düşük ihtimal illaki kontrol etmişsinizdir yine de ekledim).
  13. Moonlighter

Öneri Hangi İSS'ye geçmeliyim?

Bir kampanya vardı da öğrenci olunca arkadaşım kullanıyordu ona göre arakdaşı arayacaktım. Yoksa gerek yok zaten.
  14. Moonlighter

1070Ti için işlemci önerisi

r5 5600 al geç ucuzz ve o ekran kartına performanslı olur. Miss gibi. Anakartına update yapmayı unutma.
  15. Moonlighter

Öneri Hangi İSS'ye geçmeliyim?

Öğrenci misniz ?
Geri