G6 32 inç var bende. Konsol ve içerik tüketmek için muazzam. 2K olmasına rağmen mesafeli kullanımlarda çözünürlük rahatsız etmiyor ve bu senaryolarda...
Hocam Samsung VA'ları kalite ve hız olarak çok iyi seviyelere geldi. Bu model indirime girmeseydi ben Neo G7 kovalıyordum. Siyahlar tam siyah ama siyah...
Hocam G60SD'ye ait Rtings incelemesi mevcut. Burada kutudan çıktığı haliyle renk ayarları grafik modunda ve parlaklık 48 iken zaten çok iyi bir renk...
Arkadaşlar ufaktan bir inceleme yazısı yazdım almak isteyen, tereddütte olan arkadaşlar varsa okuyabilir. Bu modelden ziyade genel QD Oled deneyimi için de...
Öncelikle daha önce G85SD ve G80SD modellerini kullandığımı belirteyim. İkisinden de son derece memnun kalsam de G85SD'yi ultrawide formatına alışamadığım...
Hocam bir problem yaşamazsın düşük çözünürlüklerde. Ben cs 1280x960 oynuyorum zaten mükemmel görsellik beklemiyorum ama öyle çok da kötü gözükmüyor. Bu...
G61SD modeli 18:00'dan beri başındayım ve hiç CW farketmedim. Dibine girdim, açıp kapattım, G-Sync açık - kapalı denedim, HDR açtım öyle dinledim ama ses...
Hocam telefonla yan yana koyarak beyaz dengesi ayarı yaparım genelde.
Örneğin G85SD'de beyaz dengesini bir türlü tutturamamıştım, beyazlar maviye mora...
G61SD ile ilgili çok fazla araştırma yaptım ve maalesef reddit de dahil olmak üzere çok kısıtlı içerik var. Bahsettiğin model G60SD ise evet bol bol coil...