Modelle ilgili reddit üzerinde bol bol yüksek sıcaklıklardan şikayetçi kullanıcı var. Ayrıca termal pad yerine termal jel kullanıldığı için özellikle dikey...
Hocam bu söylediğinizi ortalama 5 - 10 dakikada bir yapıyor ama fan devri hali hazırda düşükte çalışmaya başladığından ötürü sesi duymak için kasada başka...
Yusuf hocam bu raijintek cratos lite psu'sunun kalitesi hakkında net bir bileşen incelemesi yapabildiniz mi? Aldık sistemi kurduk, sessiz sakin çalışıyor...
Hocam mantıklı değil. Genişletilmiş full araç kaskoları bile 10 20 bin lira arasında öyle düşün.
Hani kılıfsız kullanıyorum sık sık telefon kırıyorum...
Gank'tan iki hafta önce bir fare satın aldım, farenin kutusu kapalı gibiydi fakat hasar almış ve üründe fonksiyonel olarak problem olmasa bile alt kısmı...
Bu model aslında sizin istediğiniz şey için olumlu sinyal veriyor. Demek ki oled maliyetlerini düşürüp herkese satma gibi bir hedefi var Samsung'un. Bu...
Biraz piyasayı okuyabilseniz, ekonomi bilseniz, arz talep bilseniz bu şekilde konuşmazsınız. Güncel sistemlerin arzı kısılınca kullanıcılar alternatif...