vatan.com.tr'de paraf kart bilgilerinizi girdikten sonra isteseniz de farklı posla işlem yapamazsınız. sistem otomatik halkbank posuna yönlendiriyor...
Gaming oc serisi orta üst seviye sayılabilir. Sadece nvidia 5000 ve amd 9000 serisinde termal jel kullandıkları için jelin pcb'ye veya soğutma sistemine...
Hocam 5070 güzel kart. Eğer 30 bin lira civarına aldıysanız ve 4K zorunluluğu yoksa çok kafaya takmaya gerek yok.
İlle 5070 Ti istiyorsanız Vatan son...
Fiyatlar arzın kısılmasından ötürü genel olarak şişecek ki son bir aydır sürekli fiyat artışı yaşıyoruz. Nvidia zaten arz kısmaya dünden razı. Önce super...
Ekstra bir şey yapmaya gerek yok kredi kartı bilgilerini girdiğinde sistem paraf'ın sanal posuna yönlendiriyor. Alışveriş yaptıktan sonra hem paraf mobilden...
Herkese selamlar.
Bu piyasada hazır sistem ve GPU arayan arkadaşlar için çok iyi bir kampanyaya denk geldim. Halkbank Paraf kredi kartı kullanıcısıysanız...
Dün gece Vatan'dan Inno3d 5070 Ti almaya uğraştım paraf kartı çalıştırmayı başaramadım. Vatan birkaç gündür OEM parçalara indirim yapıyor umarım bu gece...
Hocam XT modeli için normal.
Bendeki model RX 9070, fabrika verileri maksimum 250w çekecek şekilde. Bu şekilde kullanınca Hotspot sıcaklığı 86 dereceyi...
Resmi bir açıklama yokmuş, CES 2026'da yeni grafik işlemcilerle ilgili hiçbir açıklama yapılmayınca yerli ve yabancı basın 2027'ye kalacağı şeklinde...
Özellikle Nvidia tarafında fiyatlar uçtu gitti. Kasımdan önce indirim dönemlerinde 40 bin altına satınlan 5070 Ti'ın en giriş seviyesi modelleri bile 48 -...
Hocam elektronik ürünlerin fiyatları sabit kalmaz artık. Hem asgari ücret zammını hem kurdaki yükseliş trendini yansıtırlar fiyatlara.
Oled monitör elzem...