Benim şansımdan mıdır yoksa genel bir durum mudur bilmiyorum ama şuana kadar satın aldığım tüm VA panelli monitörlerde scanlines problemleri yaşadım. Hem de...
Burda teknoloji tandem olayı üzerinden şekillenecek gibi duruyor. Şimdi LG iki katmanlı tendem panel ile ömür ve parlaklık vaat ediyor. Samsung penta tandem...
Hocam aslında IPS'den Oled'e geçtiğinizde her oyun için yeniden gamma profili ayarı yapmanız lazım. Hani o "x görsel görünmeyene kadar kaydır" olayı var ya...
Mükemmel bir anakart. Kasımda 6000 civarında almıştım.
Tomahawk B650'nin isim değiştirmiş hali. Ondan daha üstün özellikleri de var örneğin üç m2 slotunda...
Garanti kapsamı qd-oled gen 3'lerden sonra çoğu marka için üç seneye çıkarıldı. Yapılmış bir sürü uzun kullanım testi de var. Yanma olayı statik olan...
Hocam şöyle, woled kaplaması ile qd oled kaplaması arasında dağlar kadar fark var. Bunu ben bizzat deneyim ettim.
Woled modellerde kullanılan kaplama yağlı...
Hocam mat ve parlak kullanıyorum aktif olarak. Işık faktörü olmayınca yan yana koyunca ben kumlanma var Green var diyemiyorum. Üstelik parlak qd oled olan...
Bence harika bir monitör. Bir senedir aktif olarak kullanıyorum. Kaplama çok agresif matlıkta değil, daha doğrusu kaliteyi çok düşürmüyor. Yazı kesinliği...
Hocam okunurluk konusu 4K panellerde problem değil.
32" 4K IPS'den 31,5" 4K QD-Oled Gen 3'e geçiş yaptım ne renk saçağı var ne bulanıklık. Gayet net. Ömür...
Bence mükemmel fırsat.
Panel olarak tepe model, özellik olarak tepe modelin bir tık altı. Bir önceki nesil olduğu için portlar en güncel nesil değil. Bir...
Satıcıdan daha önce 20 bin seviyesinden bir bilgisayar aldım, ürün kapalı kutu olarak teslim edildi fakat iade konusunda deneyimim yok.
Hem pahalı hem de...