MoOsFoOsy isimli üyenin son içerikleri

1. MoOsFoOsy

Ya bu ikinci elde 5600 satanlar ne yaşıyor

Yav kardeşim adam kendi çapında çakallıklar yapıyor mazur görün 1773388004 :D
  2. MoOsFoOsy

Öneri CS2'nin 3 Sorununa Kesin Çözüm: FPS Boost, Kırmızı Güven Faktörü ve AFK Botlar!🚀

steam os olabilirdi amma win kadar kapsayıcı değil
  3. MoOsFoOsy

Öneri CS2'nin 3 Sorununa Kesin Çözüm: FPS Boost, Kırmızı Güven Faktörü ve AFK Botlar!🚀

win 11 çoğu varyasyonunu denedim 5070 ve 7800x3d gibi sistemler dışı performansı o kadar iyi değil zaten yakın zamanda bu konuda falsoda verdi faceit desteği kesene kadar devam
  4. MoOsFoOsy

haksızmıyım :D güldürme beni tamamiyle özürlü bir işletim sistemi dostum 2 farklı sistemde input lag değerlerini ölçtüm darboğazın alasına sebep oluyor boşta ram kullanımı saymıyorum bile
  5. MoOsFoOsy

Bu yöntemlerin hepsini denedim olay işin sonunda donanım parçaların uyumu ile bitiyor fps de yükselme yaşanır ama input lag sadece win ve sistemin uyumu ile alakalı O arkadaşın videosundakini birebir yaptım gidiyor win 11 kuruyor zaten orda patlıyor sistem özellikleri zaten iyi olduğu için...
  6. MoOsFoOsy

Ram frekansı biostan arttırınca pc açılmıyor

Aynı ramden var ürün özürlü ben üretici ile direkt iletişime geçtim onlar bile düzgün cevap vermedi 5600 yapabilirsen yap geç ramden kaynaklımı bilmiyorumda 4800 ü 6000 den bile daha iyi 1772803580 bide şansın olacak skhynix olanının iyisi gelecekte filan filan
  7. MoOsFoOsy

Cs2 hangi bıçağı almalıyım ? Max 42k bütçe

eldiven olarak ne kullanıyorsun
  8. MoOsFoOsy

Steam profil yorumlaşma yardımı

cs2 güven faktörü için yapıyorsanız daha kötü hale getiriyor hilelerde aynı muhabbeti yaptığı için
  9. MoOsFoOsy

Yardım Wraith Mousepad Alınır mı ?

değiş dostum farkı göreceksin
  10. MoOsFoOsy

Yardım Wraith Mousepad Alınır mı ?

alınır dostum ama önemli olan senin mouse u vücudunun parçası gibi hissettirmesi gerekiyor eğer ağır bir mouse un varsa pad in bir fark yaratıcagını zannetmem mesela 80gr lık bir mouse um vardı kullanmaktan bileğimde ganglion kisti olmuştu 60 gramlığa geçtim düzeldi ortopedik seçmen önemli
  11. MoOsFoOsy

🔥İndirim Dewalt mclaren 2x5ah vidalama ve matkap seti 19999TL

gIdin bauhose 4k ya kömürlü alın geçin ev için idare ediyor sanayide yaptırırsınız sonra yanana kadar devamm🤣🤣
  12. MoOsFoOsy

Dell ALIENWARE AW2525HM

Al geç kaliteli panel bilinmedik markaların hz leri ile kıyaslama bile
  13. MoOsFoOsy

Yardım Adresime ne zaman fiber gelir

Benim Arkadaşım Turknet ilk popülerleştiğinde 100 tane mail le altyapı talebinde bulundum 2 gün sonra altyapı için aradılar demişti leş mahallede 1000lik var ben antalyanın ortasında oturuyorum 50 yi zor veriyor tekelkom
  14. MoOsFoOsy

Anakart alıcam ne alayım?

port cenabeti wifi bile olmayın bir kart
  15. MoOsFoOsy

7500x3d işlemci için ana kart

iyi anakart gaming gecesinde fix 5500 e düşüyor al geç bios sürümünüde 1009 olanı yap en kararlısı o şuanlık
Geri