aynı muhabbet bendede vardı biosu en güncel versiyon olan ama çince yazı olmayanı yükle bide ramlerin hızını bi tık dusur düzeliyor özellile patriot ram ile uyum problemi var bence
Trade siteleri ödeme konusunda güvenilir ama fiyatları tamamen yanıltıcı bir ürünü steam pazarında kontrol ederken arz fiyatına değil talep fiyatına göre seç csfloat daha güvenilir bir tercih olur yatırımlık almıyorsanız bir şey diyemem diğer türlü artan grafik olmadığı şekilde satın alınan her...
Dostum kendimden bir anektod anlatayım aldığım kulaklığı iadeye gönderdim n11 beni uğraştırdı yenisini gönderdiler yeniside prolemli çıktı sonra ben satıcıya ulaştım kardeşim keşke onlarla uğraşmayaydın kargola tekrar ben iadeyi yapayım dedi 2 günde paramı aldım geri
win 11 çoğu varyasyonunu denedim 5070 ve 7800x3d gibi sistemler dışı performansı o kadar iyi değil zaten yakın zamanda bu konuda falsoda verdi faceit desteği kesene kadar devam
haksızmıyım :D güldürme beni tamamiyle özürlü bir işletim sistemi dostum 2 farklı sistemde input lag değerlerini ölçtüm darboğazın alasına sebep oluyor boşta ram kullanımı saymıyorum bile
Bu yöntemlerin hepsini denedim olay işin sonunda donanım parçaların uyumu ile bitiyor fps de yükselme yaşanır ama input lag sadece win ve sistemin uyumu ile alakalı
O arkadaşın videosundakini birebir yaptım gidiyor win 11 kuruyor zaten orda patlıyor sistem özellikleri zaten iyi olduğu için...
Aynı ramden var ürün özürlü ben üretici ile direkt iletişime geçtim onlar bile düzgün cevap vermedi 5600 yapabilirsen yap geç ramden kaynaklımı bilmiyorumda 4800 ü 6000 den bile daha iyi
1772803580
bide şansın olacak skhynix olanının iyisi gelecekte filan filan