bu formanın o yakası rahatsız etti almadım o yüzden gittim lacivert olanı aldım baya iyi o yeni sezon formalarındada bi garip hissiyat vardı tercih etmedim
saçını kısalt dostum dht baskılayınca uzun saç olursa dökülme hızlanır minoxidili kısa saç varken kullan zaten en az 6 ay kullanman gerek bide bi dahiliye git kan tahlili yaptır işe yarayan birkaç bitkisel yöntem var ama kadınlarda yarıyor erkeklerdeki testo yüzünden bu durum.
takribi 4 aydır kullanıyorum ben eq ayarı bile yapmadım cs de sesleri gayet net alıyorum pil süresi desen şarj etmeyi unutuyorum o kadar gidiyor pişman etmez burdan biri 'onu alma şu sitedeki kimsenin garanti vermediği çinli ablaların konuştuğu toplama kulaklığı al' derse engeli bas bu arada ama...
Sabah ve öğle olmak üzere 2 oturumda 6 adet test çözdüm ky uh çeko - hukuk iktisat maliye olmak üzere çalısan kişinin rahat çözebilecegi sınavlardı ben çalışmadım ama soruları görünce pişman etmedi değil hatta okuldaki derslerde çok daha zorluyorlardı diyebilirim beni şaşırtan şey sorularda...
bi süredir garsonluk yapıyorum size net diyeyim müşterilerim genellikle beyaz yaka çalışan umurlanrında bile değil masadan kalkarken sandalyesini geri koymaktan aciz ikram olan çayın sanki parasını vermiş gibi yapılan tavır bu ülkenin gelişeceğini düşünen varsa o umudunu çöpe atmalı az para...
bende xg2431 var bu monitöre hoparlör muhabbetini kim getirdiyse onun canını yiyim bağımlı oldum yükseltmek istesemse iyi panellerde hoparlor yok alamıom