win 11 çoğu varyasyonunu denedim 5070 ve 7800x3d gibi sistemler dışı performansı o kadar iyi değil zaten yakın zamanda bu konuda falsoda verdi faceit desteği kesene kadar devam
haksızmıyım :D güldürme beni tamamiyle özürlü bir işletim sistemi dostum 2 farklı sistemde input lag değerlerini ölçtüm darboğazın alasına sebep oluyor boşta ram kullanımı saymıyorum bile
Bu yöntemlerin hepsini denedim olay işin sonunda donanım parçaların uyumu ile bitiyor fps de yükselme yaşanır ama input lag sadece win ve sistemin uyumu ile alakalı
O arkadaşın videosundakini birebir yaptım gidiyor win 11 kuruyor zaten orda patlıyor sistem özellikleri zaten iyi olduğu için...
Aynı ramden var ürün özürlü ben üretici ile direkt iletişime geçtim onlar bile düzgün cevap vermedi 5600 yapabilirsen yap geç ramden kaynaklımı bilmiyorumda 4800 ü 6000 den bile daha iyi
1772803580
bide şansın olacak skhynix olanının iyisi gelecekte filan filan
alınır dostum ama önemli olan senin mouse u vücudunun parçası gibi hissettirmesi gerekiyor eğer ağır bir mouse un varsa pad in bir fark yaratıcagını zannetmem mesela 80gr lık bir mouse um vardı kullanmaktan bileğimde ganglion kisti olmuştu 60 gramlığa geçtim düzeldi ortopedik seçmen önemli
Benim Arkadaşım Turknet ilk popülerleştiğinde 100 tane mail le altyapı talebinde bulundum 2 gün sonra altyapı için aradılar demişti leş mahallede 1000lik var ben antalyanın ortasında oturuyorum 50 yi zor veriyor tekelkom