birkaç modelin kasasında plastik aksam fazlaymış demir olanları alırsanız sorun yaşamazsınız kuzenim kullanıyor bi sıkıntı yaşamadı zaten bilindik marka kumaş koltuk önceliğiniz olsun deri sakın almayında
çoğu markanın alt takımları aynı zaten
1768246182
1 senedir kullanıyorum fab v serisi renk dışında fark yok rahat ama bel yastığını ayarlamak gerekiyor sıfırdan alsam paraya kıyıp fame alırım ama gayet iyi ürün koca popolu ve kilolu arkadaşlar xdrive 15li plus baksın
kuzenin evindeki internet sağlayıcısı vodafone ama goodbydpi işe yaramıyor aynı şekilde vodafone da diğerlerine göre farklı güvenlik protokolleri varmış yapan bir arkadaş el atsa mükemmel olur
taksitle alıcam ya yoksa 2.elde çok güzel ürünler buldum
1768024358
Valla ilk kez duydum bu sesi belirli hareketlerde ses çıkıyordu başlangıç menüsünde uygulamaları aşagı yukarı yaparken mesela garip
Dostlar kolay gelsin ddr5 sistemin son parçası ram fiyatlar malum şimdilik tek modül 16gb 6000 30cl değerlerine sahip bir ram arıyorum 2 ürün var patriot un ve goodram in patrioun chipleri sk hynix gelme ihtimali olsudu için ben o taraftayım ama aldıktan sonra fiyat düşerse çıldırım ne yapsak ya 😅😅