Mr.Black isimli üyenin son içerikleri

1. Mr.Black

Kopya çektim sanarlar mı ?

Sınav klasik ise çözümü yazarsın yoksa puan alamazsın sınav test ise çözümü ister sıraya ister bacağına yaparsın sonuç değişmez . Edit kopya çekeceksende sınav anında yakalanmadığın sürece ve sıra arkadaşınla aynı notu almadığın sürece kuşku uyandırmaz ancak bilmiyorsan kopya çekmeyi teşebbüs...
  2. Mr.Black

İphone 13 pro kaç W ile şarj edilir

20 W USB-C Güç Adaptörü hızlı şarj olur 5w da iş görür yavaş şarj olur ancak yeni kablo lazım olabilir uçları farklı elinizde hangisi var bilmiyorum Edit kablo orjinal ise sıkıntı olmaz İyi geceler
  3. Mr.Black

2k gaming icin 27" mi 32" mi, ve neden?

27 inç kullanıyorum ekranı öpme mesafesine gelmediğin sürece bir skıntı yok uzaktan oynayacaksan 32 daha iyi olur.Alacağın ne olursa olsun ppi değerlerine bak panel tipini belirle araştır öyle seç model atarsan arkadaşlar daha fazla yardımcı olur
  4. Mr.Black

iphone 13 pro max vs iphone 14 pro

hayırlı olsun çok iyi seçim umarım 256 gb almışsınızdır
  5. Mr.Black

iPhone 14 Pro Max almaya değer mi?

kendi görüşümce zaten çok iyi bir telefonunuz var prof. seviyede fotoğrafçılık yapmıyorsanız gereksiz dinamik ada kamera ve işlemci için zaten çok iyi olan telefonunuzu değiştirmenize gerek yok bence iphone 678 SE 11 kullanmakta olan insanlara iphone 14 pro tavsiye ediyorum ancak sonraki...
  6. Mr.Black

15 yaşındayım boyum uzamiyor

Genç takma kafaya daha çoook yolun var uzarsın acele etme 😉
  7. Mr.Black

kolay bir şey söyleyin

Uyumak
  8. Mr.Black

40-45 civarında uzun ömürlü toplama pc arıyorum

4070ti olması şart değil yani daha düşük bir ekran kartı idare edebilecekse o da olur ben bu fiyattan max performansı almalıyım ve ekran kartı markası önemli değil mi ben asus ve msı dan başka bakmamıştım bilgisizim biraz kusura bakmayın
  9. Mr.Black

4k lık bir ekran almadım 165hz 1080p bir monitörüm var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :(
  10. Mr.Black

Bu fiyata rtx 4070 ti ve intel işlemcili ddr5 sistem toplanabilir mi kurgu ve photoshop işleri yapıp ultra ayarlarda 1080p de oyunları rahat rahat çalıştıracak ve beni en az 3-5 yıl idare edebilecek bir pc toplanabilir mi 1080p oyun için rtx4070ti gereksiz mi bilgili arakdaşlar yardımcı olursa...
Geri