iPhone 14 Pro Max almaya değer mi?

VValtieL

80+
Reaksiyon skoru
14
Elimde iPhone 13 Pro Max modeli var ve uzun zamandır 14 Pro Max almayı düşünüyorum.
Telefon tanıtıldığından beri dinamik ada özelliği çok dikkatimi çekti ve aslında geçiş yapma sebeplerinden birisi bu.
Eğer elimdeki telefonu satabilirsem 7 - 8 bin TL farkla 14 Pro Max geçmek istiyorum.
Sizce o kadar özellik için bu kadar fiyat farkıyla 14 Pro Max geçiş yapmaya değer mi?

Elimde iPhone 13 Pro Max modeli var ve uzun zamandır 14 Pro Max almayı düşünüyorum.
Telefon tanıtıldığından beri dinamik ada özelliği çok dikkatimi çekti ve aslında geçiş yapma sebeplerinden birisi bu.
Eğer elimdeki telefonu satabilirsem 7 - 8 bin TL farkla 14 Pro Max geçmek istiyorum.
Sizce o kadar özellik için bu kadar fiyat farkıyla 14 Pro Max geçiş yapmaya değer mi?
ada bölümünde ekran yanması şikayeti olanlar vardı bir araştırmanı öneririm

ada bölümünde ekran yanması şikayeti olanlar vardı bir araştırmanı öneririm
İlk kez duydum. Kaynak ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değmez.

3 ay civarı kullandım. kamerayı çok kullanıyorum dersen kesinlikle değer. muhteşem görüntüler çekebilirsin. ben nakit ihtiyacımdan model düştüm.

ıphone se 2020 den ıphone 14 pro ya geçtim , 13 pro max den geçmeye değmez , ama şu var ki fiyatı artabilir yatırım olur.

kendi görüşümce zaten çok iyi bir telefonunuz var prof. seviyede fotoğrafçılık yapmıyorsanız gereksiz dinamik ada kamera ve işlemci için zaten çok iyi olan telefonunuzu değiştirmenize gerek yok bence iphone 678 SE 11 kullanmakta olan insanlara iphone 14 pro tavsiye ediyorum ancak sonraki serileri alanlar için çığır açan yenilikler pek fazla yok tabii ki ihtiyaçlar ve zevkler meselesi devreye giriyor ip14pro max in mükklemmel bir telefon oldupunh söylemektede fayda var alacaksanız 256 gb alın mutlaka Saniyede 30 kareye kadar 4K ProRes video kaydı seçeneği aktif oluyor 128 de ise 30 kareye kadar 1080p

Son düzenleme:
Gereksiz olur. Ben olsam durduk yere 8 bin vermez, o 8 bini eğer yoksa, ipad , kulaklık vs almak için kullanırdım.

Ah şu insanlar parayı harcamaktan bıkmayacak

İlk kez duydum. Kaynak ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değmez.
Twitterda bahsedildi. Sdn ve donanımhaber de bunu haberleştirdi. Apple, care + kapsamında gerekli onarımı yapmış.
Bence de mümkün değil, zira dinamik adadaki siyahlık, piksellerin kapatılması ile oluluyır. Bırakın yanmayı, yıllar sonra, ekranın en güzel gösteren kısmı dinamik adanın bulunduğu kısım olacak.
Yabancı kaynak linki bırakayım

Geri