Mr.Cody isimli üyenin son içerikleri

1. Mr.Cody

Yardım F/P Laptop önerisi yapar mısınız?

16 yaşında oyun oynamak isteye bir yeğenim var. Bir oyuncu bilgisayari ariyorum. Bana 35-40 arasi bir bilgisayar önerebilir misiniz?
  2. Mr.Cody

Yardım Thinkpad E16 alınır mı?

Acer Nitro V16 NH.QRVEY.004-32 Ryzen 5 8645HS 16 AI TOPS 32GB 512GB SSD RTX4050-6GB Dos 165Hz 16'' tercih ettim hocam bugün ofise geldi henüz inceleyemedim. İnceledikten sonra bir olumsuz düşüncem olursa paylaşırım.
  3. Mr.Cody

Genelde 2D çizimlerin renderi GPU'yla çok ilgili değil. 3D Renderlar için ise gamegarajdan rtx5070'li sağlam işlemcili bir bilgisayar aldım. Bu sebeple böyle bir düşünceye girdim. Önerileriniz varsa bekliyorum. 1757287471 Bu ürün hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Acer Nitro V16
  4. Mr.Cody

Birkaç öneri atabilir misiniz? Önerinizi göz önünde bulundurayım.
  5. Mr.Cody

Sadece 2D çizimler sağlanacağı için ram daha ön planda tutulabilir diye düşünüyorum. Fikrinizi duymak isterim.
  6. Mr.Cody

Şu anda sipariş vermem gerekiyor. Son olarak buna karar kıldım ama yine de ddr4 olması beni kuşkulandırdı. Sizce Thinkpad E16 yerine tercih edebileceğim bir ofis bilgisayarı var mı? Netcad, AutoCAD gibi çizim programları kullanılacak. Ürün Linki
  7. Mr.Cody

İçerikteki Game Garaj Slayer laptopu güvenilir mi? Teyit edebilir misiniz?

Bana büyük ekran lazım çizim için kullanılacağı için ama tabi araştırıp bulunur, 2. bilgisayarda tercihim Thinkpad olacak gibi. Teşekkür ediyorum.
  8. Mr.Cody

Sırf markadan ötürü ssd ve ram'e daha sonra ekstra para vererek ekran kartı düşürüp daha düşük ram , ssd , çekirdekli bir ürünü daha fazla paraya akli dengesi yerinde olan birinin tercih edeceğini düşünmüyorum. Yine de tavsiye için teşekkürler. 1756474652 Örnek iletebilme şansın var mı? Bu...
  9. Mr.Cody

1. için neden bu bilgisayarı önerdiniz? Fiyat 65k bandında olmasına rağmen çekirdek sayısı az, ekran kartı düşük, ram'i 16gb gibi gibi. İyi olduğu tek nokta markasının bilindik olması gibi duruyor. Sizn de düşüncenizi merak ediyorum tabii.
  10. Mr.Cody

Anladım, zaten interneti yapay zeka eşliğinde detaylı taradığım zaman genelde 4080 'li sistemler çıkartıyor. Bence güncel kalmak en iyisi. Bu sebeple C1 'İ almayı düşünüyorum. Muhtemelen anqel'in önerdiği bilgisayar tercihim olacaktır. Nacizane önerilerinizden ve tecrübelerinizi paylaştığınızdan...
  11. Mr.Cody

Aradaki fiyat farkına değecek midir sence? Ayrıca ısınma konusunda bir sorun yaşar mıyım?
  12. Mr.Cody

75000₺ ye kadar laptop önerisi

rez, benzer bir konu oluşturdum yakınlarda; konuyu takipteyim.
  13. Mr.Cody

Merhaba arkadaşlar forumda daha önce bir dost tavsiye ettiği için sepetime eklediğim ürünleri yarın sipariş veriyorum. 1- Game Garaj Slayer X7T-5070 C2 Intel Core i7 14650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 16" QHD+ 180Hz IPS Free 2- HP Victus 16‑S0023NT (7Z4N1EA; Ryzen 5 7640HS, RTX 4060, 16 GB RAM...
  14. Mr.Cody

Öğrenci için laptop önerisi

teşekkür ederim. Muhtemelen tercihim bu olacak.
  15. Mr.Cody

Öğrenci için laptop önerisi

Yeğenime üniversitede kullanması için bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçe 15 - 20 bin . Render olmayacak, oyun çok oynanmayacak. Ne önerebilirsiniz? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Geri