Dostum teşekkürler burada yazmışsın benim sorunum çözüldü bu kabloyu alırsanız sorununuz çözülür arkadaşlar amazondan alırsanız da para iadesi de yaparlar olmazsa ama benim sorunum çözüldü. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar da yararlansın diye paylaşıyorum...
Yeni kablo aldım belki önceki aldığım arızalı olabilir diye fakat yeni aldığım kablodan da test ettim. Fakat sorun devam ettiğini görüntüledim. Kasayı yeniden açtığım zaman display kablo takılı olduğunda kasa açılmıyor.
Görev yöneticisinden vlc yi kapatıp windows gezgini işlemi sonlandırdıktan sonr win+r yapıp explorer.exe çalıştırdıktan sonra vlc programını yönetici olarak çalıştırmayı dener misin?
Aynen :) bu 'kronik' takıntısı bazıları şanslı olduğundan değil. Bu her markada modelde olabilecek durum bazı klavyelerde hata olur bazılarında olmaz :D
Bunu da düşündüm o yüzden tekrar kablo aldım bugün geliyor fakat hdmi ile açtıktan sonra bilgisayarı display kabloyu taktıktan sonra neden görüntü gelsin ki? Bunu da aklım almıyor.
Selamlar,
1.Seçenekte belirttiğin Curved monitör bana soracaksan curved güzel ama kenardan sağdan soldan bakınca net bakış açısı sağlamıyor o yüzden küçük inçli curvedlar almamalısın.
2.Monitörün farklı bir modelini kullanıyorum ve çok memnunum ama aldığım zaman monitörde ölü pikseller vardı 2...
Kanka sana durumu şöyle özetleyeyim.
Eylül ayında g512 carbon modeli klavye 560₺ civarıydı şu anda araştırdığında 1200-1300 civarı olduğunu göreceksin.
Yani her şey 2 katı değerlenmiş durumda.
Eğer bana soracak olursan mekanik olan ucuz yollu bir klavye al yani 600₺ verip alacağın performansı...
Selam dostum o zamanlarda çözemedim sorunu fakat geçtiğimiz hafta kasama bağladım ve 50 hz olarak ayarladım monitörü 2. monitör olduğundan bu bana kötü gelmiyor. Çözünürlük ve hz frekanslarıyla denersen yüksek ihtimal birinde gelecektir.