sefilihtiyar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 631
Beyler klavye dün kaymıyodu simdi bi baktım dokundukca kayıyor. Ne yapmam lazım ?
kavuçuk yok mu altlarındaBeyler klavye dün kaymıyodu simdi bi baktım dokundukca kayıyor. Ne yapmam lazım ?
yokkavuçuk yok mu altlarında
90x40 veya masana göre büyük bir mousepad alarak sorunu çözebilirsin dostum.Beyler klavye dün kaymıyodu simdi bi baktım dokundukca kayıyor. Ne yapmam lazım ?
önerebileceğin marka varmı dostum90x40 veya masana göre büyük bir mousepad alarak sorunu çözebilirsin dostum.
Ayakları varsa açBeyler klavye dün kaymıyodu simdi bi baktım dokundukca kayıyor. Ne yapmam lazım ?
var ama işe yaramıyorAyakları varsa aç
Mousepad alabilirsin herhangi bir marka olabilir ama yorumlarına bak , deneyimlere bak öyle al bide 2 tür var biri speed diğerini hatırlamıyorum mouseninde iyi hareket etmesini istiyorsan speed alabilirsinvar ama işe yaramıyor
tamam o zaman ben bir bakınayım mouse pad lereMousepad alabilirsin herhangi bir marka olabilir ama yorumlarına bak , deneyimlere bak öyle al bide 2 tür var biri speed diğerini hatırlamıyorum mouseninde iyi hareket etmesini istiyorsan speed alabilirsin