MrEler isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yazılıma nereden başlayabilirim

Ek bir tavsiye olarak kodlamaya başlamadan önce akış şeması çizmeyi ve nasıl çalıştığı mantığını kavrarsan hangi dili kullanırsan kullan belirli bir süre sonrasında sadece sintax öğrenirsin zaman ve emek tasarrufu sağlamış olursun
  2. M

Sizce eve nargile alınır mı öneriniz var mı

hayır kesinlikle semarik lüle alınmalı hatta imkan varsa her aromanın kendi lülesi olması gerekir
  3. M

Tütün adalya aroması sana kalmış Nargile Seti NUSKY Kömür ONE NATİON Birde naneli tütün seviyorsan buzlu marpuç da alabilirsin yazın çok güzel olur
  4. M

kömür olarak da one nation önerebilirim kaliteli kömürdür
  5. M

çok ağır bir ikili olmaz adalyalarda nikotin değerli çok yüksek değildir ama içerken üstüne hafif bir köz tercih edebilirsin meyve aromalı bir karışım olduğu için köz tadı almak istemezsin
  6. M

O zaman Adalya seni mutulu eder benim favorim lülenin yarısı love66 yarısı marilyn monroe içimi çok keyiflidir
  7. M

Kral Nargile seti olarak NU SKY (https://www.nargileuzmani.com/nu-sky-nargile-takimi) Önerebilirim yaklaşık 4 sene kullandım ve düzgün bakıldığında inanılmaz performansı olan bir ürün tütün olarak da eğer aroma hissetmek istiyorsan adalya ama ben ağır tütün seviyorum diyorsan da al fakir öneririm
  8. M

PC'de oyun oynarken oyun 5 10 saniye takılıyor

bütün driverlarımı düzenli olarak güncelliyorum ama sıkıntı bir türlü çözülmedi
  9. M

PC'de oyun oynarken oyun 5 10 saniye takılıyor

Öncelikle merhabalar Sistem Özelliklerim : ryzen 5 5600 16 gb ram rtx 4060 Lexar SSD NM610PRO 1TB pcyi aldığım günden itibaren aynı sıkıntıyı yaşıyorum hemen hemen bütün oyunlarda 5 10 saniyelik takılmalar oluyor yaptığım testlerde herhangi bir ısınma problemine rastlamadım ve takılmalar...
Geri