canxdev
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
GPT kullanmak acizliktirOlum yenimi kullaniyon lan chat gptyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen beni tanıda konuş
GPT kullanmak acizliktirOlum yenimi kullaniyon lan chat gptyi
Sen beni tanıda konuş
Kimse kendi kendine gelişemez. O nedenle de okullar, üniversiteler var. Messi bile antrenör ile çalışıyor.iyi bir üniversite mezunu olarak üniversiteyi gereksiz buluyorum. Sadece teorik bilgi ile mezun oluyorsun ve iş hayatında çoğunu kullanmıyorsun.
Teorik bilgi gereksiz demiyorum fakat 4 yılda farklı şekillerde kendini geliştirerek daha iyi imkanlara sahip olunabilir
Piyasada alaylı dediğimiz üniversite mezunu olmayan yazılımcılar uzaydan geldi o zaman. Çalıştığım yerde fazlasıyla üniversite mezunu olmayan fakat çok iyi işler başaran yazılımcılar var.Kimse kendi kendine gel
Kimse kendi kendine gelişemez. O nedenle de okullar, üniversiteler var. Messi bile antrenör ile çalışıyor.
Senin programlama bildiğini düşünmüyorum.Piyasada alaylı dediğimiz üniversite mezunu olmayan yazılımcılar uzaydan geldi o zaman. Çalıştığım yerde fazlasıyla üniversite mezunu olmayan fakat çok iyi işler başaran yazılımcılar var.
Kendi kendine bir şey öğrenemeyen insan bi zahmet yazılım piyasasından uzak dursun çok canı yanar
Ben senin liseli bir ergen olduğunu düşünüyorum her konuya gelip boş yorumlar yapıyorsun. İmzamda mesleğim yazıyor orayada baksaydın biSen
Senin programlama bildiğini düşünmüyorum.
Tamam kardeşim ben bilmiyorum. SensinÖrneğin yapay zekaya açıklamalı kod yazdır ve kodların ne işe yaradığını öğren yani mantığını kavra. Devamı gelir zaten.
Nasıl dolduracağını sorduğun zaman cevaplıyor zaten. Ben onu diyorum sen kullanmayı bilmediğin için yapamıyorsun sıkıntı orada. Bu arkadaşın ilerlemek için öğrenmesi lazım bu kadar.
Liseli bilgisayar mühendisi.Ben senin liseli bir ergen olduğunu düşünüyorum her konuya gelip boş yorumlar yapıyorsun. İmzamda mesleğim yazıyor orayada baksaydın bi
Hocam çok güzel özetlemişsiniz.Bu işler dil önerildi şuna başliyim şeklinde bir şey değildir. Her dil ile program yazılır topluluğun ne kadar aktif olduğu da önemli tabii sektörde bir dil ne kadar çok kullanılıyorsa o dil için o kadar paket vardır. Program, web sitesi, oyun vs vs gibi şeyleri her zaman paketler yardımıyla kodlayacaksın.
Benim önerilerim şu yönde olur.
Android için kotlin java başlayabilirsin.
Masaüstü programlama için c++, java, c#, C ( hiç sevmiyom ) başlayabilirsin.
Web programlama için front end backend diye ayıracağım keza backend i bir dil ile yazarken frontend i farklı bir dil ile yazabilirsin. Frontend için Javascript ( çok güzel paketleri var React, nodejs gibi. , typescript, php, Ruby rails ( back end içinde kullanılabilir ) java ( spring boot ve front end için kullanılabilir )
Backend için de saydığım dilleri kullanabilirsin ayırmam gerekmediğini sonradan farkettim.
Veritabanı bir dil olarak sayma kesinlikle öğrenebildiğin kadar öğren mantığını bir kere kaparsan hepsinde aynısını yapacaksın zaten hepsini öğren.
Çok teşekkürler doğru yönlendirme yaptıysam ne mutlu hocam.Hocam çok güzel özetlemişsiniz.![]()
Konuyu açan kişiye gereken bilgileri söylemişsiniz hocam. Fazlası zararÇok teşekkürler doğru yönlendirme yaptıysam ne mutlu hocam.