Neler Yeni

Yazılıma nereden başlayabilirim

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Alihan YILMAZ
Kimse kendi kendine gel
iyi bir üniversite mezunu olarak üniversiteyi gereksiz buluyorum. Sadece teorik bilgi ile mezun oluyorsun ve iş hayatında çoğunu kullanmıyorsun.
Teorik bilgi gereksiz demiyorum fakat 4 yılda farklı şekillerde kendini geliştirerek daha iyi imkanlara sahip olunabilir
Kimse kendi kendine gelişemez. O nedenle de okullar, üniversiteler var. Messi bile antrenör ile çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapay zekâya sormustum benim adım ne? diye, bilememişti geri zekâ. Gemini'ye sormuştum. Yapay zekâ ile yeni bir şey yapamazsınız, lisans veya Patent alamazsınız. Kimse de işe yarar kodunu public paylaşmaz. Bu nedenle yapay zeka işe yarar bir şeye ulaşamaz. Yılan oyunu yaparsınız, adam asmaca yaparsınız, tik tak toe yaparsınız. Onlarıda zaten herkes yapıyor. PlaySore'da ararsanız en az 10.000 tane Angry Birds bulursunuz. Kodlarına bakarak ta bir şey anlamazsınız. Anlayamadığınız bir şeyi de öğrenmiş olamazsınız.

Son düzenleme:

man a man

80+ Bronze
Kimse kendi kendine gel

Kimse kendi kendine gelişemez. O nedenle de okullar, üniversiteler var. Messi bile antrenör ile çalışıyor.
Piyasada alaylı dediğimiz üniversite mezunu olmayan yazılımcılar uzaydan geldi o zaman. Çalıştığım yerde fazlasıyla üniversite mezunu olmayan fakat çok iyi işler başaran yazılımcılar var.

Kendi kendine bir şey öğrenemeyen insan bi zahmet yazılım piyasasından uzak dursun çok canı yanar

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Alihan YILMAZ
Sen
Piyasada alaylı dediğimiz üniversite mezunu olmayan yazılımcılar uzaydan geldi o zaman. Çalıştığım yerde fazlasıyla üniversite mezunu olmayan fakat çok iyi işler başaran yazılımcılar var.

Kendi kendine bir şey öğrenemeyen insan bi zahmet yazılım piyasasından uzak dursun çok canı yanar
Senin programlama bildiğini düşünmüyorum.

TumHam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
isim soyisim
Kesinlikle ingilizce öğren. Türkçe çeviriye bağlı kalma, Yazılımla ilgili bir sorun yaşadığında daha fazla kaynaktan araştırma yapabil.

MrEler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Korkmaz Eler
Ek bir tavsiye olarak kodlamaya başlamadan önce akış şeması çizmeyi ve nasıl çalıştığı mantığını kavrarsan hangi dili kullanırsan kullan belirli bir süre sonrasında sadece sintax öğrenirsin zaman ve emek tasarrufu sağlamış olursun

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Örneğin yapay zekaya açıklamalı kod yazdır ve kodların ne işe yaradığını öğren yani mantığını kavra. Devamı gelir zaten.

Nasıl dolduracağını sorduğun zaman cevaplıyor zaten. Ben onu diyorum sen kullanmayı bilmediğin için yapamıyorsun sıkıntı orada. Bu arkadaşın ilerlemek için öğrenmesi lazım bu kadar.
Tamam kardeşim ben bilmiyorum. Sensin

Top Bottom