Laptopta en son Cs oynuyordum sonra PC’yi kapatayım dedim kapattım kalktım ve bir baktım PC çalışmaya devam ediyor. Nasıl çözebilirim. Ekran yok fanlar dönüyor. Emin shift B yaptım olmadı, açma kapama tuşuna basıyorum basılı tutuyorum olmuyor.
5k bütçem var Abimle birlikte yaşıyoruz. Ev sürekli tozlanıyor. Çekiş gücü yüksek, toz torbasız bi dik süpürge bakıyoruz. Yeni markalara açığız. Fakat o civarda birkaç kiwi marka süpürge var o yüzden kiwi önermezseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederiz.
Hocamlar laptopa ram taktık içini temizledik falan fişman neyse abi uğraştık bayağı sistemde sıkıntı vardı toparladık ama bu sefer bu lanet Işık yanıp duruyor lütfen yardım edin lütfen lütfen lütfen
Hocam Frequency kısmında ve de onun altındaki kısımlarda bir farklılık olunca bi stres oldum. Sanırım bir şey etki etmiyorlar. Bi sorum daha olacak benim biosa girip herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu şu an acaba?
Hocamlar selam laptopuma yeni ram aldım. Taktım ve cpuZ'de ramlarimin mhz değerlerinin farklı olduğunu gördüm. Bu durum bir sorun teşkil eder mi? (Slot 2 deki ram yeni taktığım ram.)
Hocam cihaz modeli https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5/pdp/NH.QFLEY.004
Dynamic Boost özelliği olup olmadığını tam bilemiyorum fakat Acer Nitro Center var ordan oyun oynayacağım zaman cihazı performans moduna alıyorum. Performans modunda da cpuzye baktığımda yine aynı şekilde 60w...