forumla çok alakasız biliyorum ama çok fazla insan var daha önce donduran vardır diye düşündüm devlet üniversitesinde okuyorum 3. sınıfa geçtim 1 sene dondurmak istiyorum daha önce yapıp bilgi sahibi olan biri yardımcı olursa sevinirim
Elimde 13 pro var yurt dışı 20000 tl den satışa koydum s21 ultra le takas teklifi geldi server kayıtlıymış 14000 e satıyor üstüne 5 6 isticem kabul ederse takas yapmak mantıklımı 8. Aydan sonra kapanmasıyla falan uğraşmak istemiyorum 5 yıldır falan ios kullanıyorum çok değiştirmek istemiyorum...
hocam eğer bütçeniz varsa la marzocco (çok pahalı) delonghi (uygun ve kalitesi yerinde) vosco (kaliteli ve uygun) bu markalara bakabilirsiniz
diğer söylediğim malzemeler kutudan çıkıyor mu bilmiyorum ama picherler ortalama 300-400 internetten alabilirsiniz yada oturduğunuz şehirde züccaciye...
hocam bence karaca olan alınabilir çünkü diğerini alınca yanına öğütü falan da lamnız lazım italyan olan illaki daha kalitelidir ama çok fark ediceğini düşünmüyorum baristalık ta yaptım o yüzden lazım olucak şeyler kutuda çıkmıyosa temper ve picher ayrıca damak tadınıza göre çikolata karamel...