mt2509 isimli üyenin son içerikleri

1. M

5-7 Yıllık Oyun Sistemi Tavsiyesi

teşekkür ederim baya güçlü sistem olmuş en az 1 yılımı alır bu sistem parasını toplamam 1784161161 kanka dediklerin için teşekkür ederim ama tam anlayamadım dediğini
  2. M

5-7 Yıllık Oyun Sistemi Tavsiyesi

Amacım: En az 5-7 yıl beni üzmeyecek bir sistem kurmak. GTA 6, The Witcher 3, Red Dead Redemption 2, Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man 2 (PC'ye geldiğinde), Ghost of Tsushima, Cyberpunk 2077, Days Gone, Watch Dogs, Battlefield, Call of Duty, Anno 1800, Football Manager gibi oyunları...
  3. M

Bu Bilgisayarı Aldım Sizce Nasıl Eski Bilgisayarım Aşşağıda Yazılı

QNB bankasına bakıyorum 9 taksit ile 85 90k oluyor o nasıl olacak beni anlamadığınız nokta kartımın limiti azdı ve taksitle en baba bunu alabiledim 1783994398 https://www.vatanbilgisayar.com/msi-thin-15-13-nesil-core-i5-13420h-rtx4050-6gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html#odeme-secenekleri fiyatı...
  4. M

kanka baktım haklısın ama bende qnb bankası vardı en fazla peşin fiyatına 3 yapıyor bende başka banka yok her türlü 60k lık cihaz 70 80 gelecekti ben 12 aylık alabiliyordum.
  5. M

ama şöyle sorunum vardı taksit ödemem zordu ve hepsi çok faiz koyuyordu. monster falanda baktım ben nakit 60k ya alabilirdim pc ama taksit yapmam lazımdı çok araştırdım taksitle en mantıklısı buydu 1783986473 ama şöyle sorunum vardı taksit ödemem zordu ve hepsi çok faiz koyuyordu. monster...
  6. M

eski bilgisayarım 20kya sattım toplam bütçem 60k idi ama kredi kartına taksitle aldım. pc 50k idi o zamanlar 4 ay önce taksitle 60k ya geldi
  7. M

ne gibi bir tercih ne yapabilirdim
  8. M

20 Yaşındayım, Yaklaşık 16 Bin TL Yatırımım Var. Siz Olsanız Nasıl İlerlerdiniz?

Sence benim ne yapmam lazım. kredi kartı falan kullanmıyorum. 2 3 sene içinde güzel bir birikim yapmak istiyorum
  9. M

20 Yaşındayım, Yaklaşık 16 Bin TL Yatırımım Var. Siz Olsanız Nasıl İlerlerdiniz?

hayır yapay zekaya sadece sorumu hazırlattım. ben euro dolar poundu ilk başta almıştım sonradan birinden alacağım vardı mevduata koyma fikri geldi aklıma bi arkadaşta fon al dedi en son böyle birikimim oldu
  10. M

Vadeli mevduat yerine para piyasası fonu kullananlar neden tercih ediyor? Avantajları ve dezavantajları neler? Vergi, likidite ve risk açısından deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
  11. M

Merhaba arkadaşlar. Yatırım konusunda yeniyim ve uzun vadede sermayemi büyütmek istiyorum. Günlük al-sat yapacak vaktim yok, bu yüzden daha çok yatırım fonlarıyla ilerlemeyi düşünüyorum. Şu anki portföyüm: 💰 QNB Vadeli Mevduat: 10.838,78 TL 🇺🇸 35 USD 🇪🇺 35 EUR 🇬🇧 15 GBP 🥇 GTA (GPY Altın...
  12. M

Model: MSI Thin 15 B13VE İşlemci: Intel Core i5-13420H Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU (6 GB GDDR6 VRAM) RAM: 16 GB DDR4 Depolama: 512 GB SSD Ekran: 15.6" Full HD (1920×1080), 144 Hz Eski PC Özelliklerim [H3 id='+Eski+Masast+Bilgisayar']🖥️ Eski Masaüstü Bilgisayar[/H3] İşlemci...
  13. M

Ekran parlaklık sorunu MSI THIN 15

Msı thin 15 pc aldım ekran parlaklığı full ama çok sönük duruyor ne yapmam lazım
  14. M

Monitör Renk çözünürlük ayarı önerisi

ASUS TUF Gaming VG27VQ 27 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Kavisli Gaming Monitörüm var fifa valorant ve rdr 2 tarzı oyunlar oyunnuyorum ona göre çözünüelük kontras parlaklık ayarı önerisi yapar mısnız
  15. M

Kasamdan böyle fan sesi geliyor hangi fan bulamadım

büyük ihtimal ekran kartı ne yapmam lzım
Geri