mt2509 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ekran parlaklık sorunu MSI THIN 15

Msı thin 15 pc aldım ekran parlaklığı full ama çok sönük duruyor ne yapmam lazım
  2. M

Monitör Renk çözünürlük ayarı önerisi

ASUS TUF Gaming VG27VQ 27 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Kavisli Gaming Monitörüm var fifa valorant ve rdr 2 tarzı oyunlar oyunnuyorum ona göre çözünüelük kontras parlaklık ayarı önerisi yapar mısnız
  3. M

Kasamdan böyle fan sesi geliyor hangi fan bulamadım

büyük ihtimal ekran kartı ne yapmam lzım
  4. M

Direksiyon seti önerisi

Hocam çok haklısın. ama 2 ele güven olmuyor. dediğin cihaz çok iyi ama pahalı 1758637152 çok pahalı hocam
  5. M

Direksiyon seti önerisi

ne gibi farklar var
  6. M

Direksiyon seti önerisi

2. ele güvenemiyorum bozuktur idarelik yapılmıştır güven olmaz
  7. M

Direksiyon seti önerisi

O zaman G29 alıyorum. şimdi baktımda g29 daha iyi debriyajı var vitesi falan da daha iyi
  8. M

Direksiyon seti önerisi

Yeni direksiyon seti almak istiyorum önceden benim vardı ama beğenmiyordum. sizce ne almalıyım ne önerirsiniz. Ets 2, Forza horizon, Formula 1, Tarzı oyunlar oyunlar oynuyorum. buna uygun arıyorum sizce ne olabilir.
  9. M

Ekranı yenileyince siyah oluyor ??

Ekranı yenile diyorum siyah oluyor sonra yenşden yeniliyırum eski haline dönüyor. uygulamanın üstüne gidiyorum siyahlaşıyor
  10. M

Sadece Csgo da ping sorunu yaşıyorum

denedim yine aynı
  11. M

Sadece Csgo da ping sorunu yaşıyorum

sadece csgo da yaşadığım ping soprunu var valorantta lolde zulada ya da başka oyunda yaşamıyorum sadece csgo da var. internet müşteri hizmetlerini arayıp paket yükselttim ama yine de değişmedi
  12. M

Ekran kartı almak istiyorum.

asgari ücret
  13. M

Ekran kartı almak istiyorum.

[H3 id='Gigabyte+B550+Gaming+X+V2+AMD+AM4+DDR4+ATX+Anakart']Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart[/H3] AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor, 3501 Mhz, 3 Çekirdek, 6 Mantıksal İşlemci 8 gb balistik 3000 Mhz Ram 8 Gb adını bilmediğim başka ram var Şuanki Ekran kartım Asus rog strixs 570 8gb
  14. M

Driver sorunu yaşıyorum

link var mı bulamadım
  15. M

Driver sorunu yaşıyorum

Asus rx 570 8 gb. ekran kartım var internetten driver indiriyorum sitesinden oyunlarda çöküyor bazı oyunları açmıyor ne yapmam lazım
Geri