Boşta veya yük altındayken ekranım gidiyor fakat bilgisayarım acık ses vs. geliyor fanlar yük altına girer gibi hızlıca dönüyor (ekran kartını bilmiyorum dönüyor olabilir dikkat etmedim) reset atınca kendine geliyor sık sık oluyor .
PSU : ASUS ROG Strix 1200G 1200W 80+ Gold
ANAKART : asus rog...
https://www.hepsiburada.com/dark-argb-hub-6-fan-takilabilir-3-3pin-anakart-kontrollu-sata-guc-baglanti-dkckhubargb-p-HBV00000VCNBU?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.82.8 Bu ürün yeterli olacak mıdır? Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Merhaba arkadaşlar msi pro b740 m p anakartım var yeni almış olduğum Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB kule tipi soğutucunun 5v 3 pinli girişi var anakartımda ise 4 pinli giriş var takabilir miyim takamazsam nasıl çalıştırabilirim?
Eski anakartım Asus h610 yavas yavas sistemi yükseltmek istiyorum 4 ram 2 ssd slotlu "MSI PRO B760M-P DDR4 4800MHz(OC)" ile yükseltmek mantıklı mı Amazondan almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz kartlar var ise önerir misiniz.