MUFFLER isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Bilgisayar Ekranım Gidiyor ama Ses Var.

Boşta veya yük altındayken ekranım gidiyor fakat bilgisayarım acık ses vs. geliyor fanlar yük altına girer gibi hızlıca dönüyor (ekran kartını bilmiyorum dönüyor olabilir dikkat etmedim) reset atınca kendine geliyor sık sık oluyor . PSU : ASUS ROG Strix 1200G 1200W 80+ Gold ANAKART : asus rog...
  2. M

Thermalright Peerless Assassin 120 SE alınır mı

farkındayım almışken iyisi olsun dedim .
  3. M

Thermalright Peerless Assassin 120 SE alınır mı

Phantom sprit aldım işlemcim i3 12100f boşta 25 -30 derecelerde 2 saate yakın rdr2 oynadım max 42 gördü .
  4. M

Anakartında rgb sorunu

https://www.hepsiburada.com/dark-argb-hub-6-fan-takilabilir-3-3pin-anakart-kontrollu-sata-guc-baglanti-dkckhubargb-p-HBV00000VCNBU?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.82.8 Bu ürün yeterli olacak mıdır? Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  5. M

Anakartında rgb sorunu

anakartımda mevcut mu bu giriş değilse kullanmamın bir yolu var mıdır 1745349811 bunu mu söylediniz pek anlamadım. 1x RGB LED connector(JRGB)
  6. M

Anakartında rgb sorunu

Merhaba arkadaşlar msi pro b740 m p anakartım var yeni almış olduğum Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB kule tipi soğutucunun 5v 3 pinli girişi var anakartımda ise 4 pinli giriş var takabilir miyim takamazsam nasıl çalıştırabilirim?
  7. M

Çözüldü✓ İnternet kablosunda turuncu sarı ışık yanıyor.

Normalde sabit yeşil yanarken bu gün fark ettim turuncu sabit sarı yanıp sönüyor bi arıza mı var yoksa normalmidir?
  8. M

Çözüldü✓ Anakart yükseltmek için öneri

Ramler DDR4 ,i3 12100f Lga 1700, WD blue sn570 500gb " PCle Gen 3x4 " yazıyor pek anlamıyorum sanırım böyle
  9. M

Çözüldü✓ Anakart yükseltmek için öneri

Eski anakartım Asus h610 yavas yavas sistemi yükseltmek istiyorum 4 ram 2 ssd slotlu "MSI PRO B760M-P DDR4 4800MHz(OC)" ile yükseltmek mantıklı mı Amazondan almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz kartlar var ise önerir misiniz.
  10. M

Çözüldü✓ Ekran kartım 40-50 derecelerde

gtaV gibi oynlar açdım yaklasık 1 er saat oynadım fakat ekran kartım fan açmadı bi ayarı olabilirmi . RX6600
  11. M

Çözüldü✓ Elime daha dün ulaşan hazır sistemde fanlarım çalışmıyor

GamingGen den aldım Kasa : https://www.xpg.com/lb/xpg/pc-component-valor-air-compact-mid-tower-chassis...
  12. M

Fan kontrolcu yok kabloları takip ettim hepsini birleştirip ucu boş ta asus h610m ana kartım 1670401826
  13. M

Daha dün elime oluşan kasama ekran kartının montajını yapıp güç verdim. Egzoz ve öndeki 3 fan dahil hiç bir şekilde çalışmıyor.
Geri