Neler Yeni

Çözüldü✓ Elime daha dün ulaşan hazır sistemde fanlarım çalışmıyor

MUFFLER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yılmaz Aktaş
Daha dün elime oluşan kasama ekran kartının montajını yapıp güç verdim.
Egzoz ve öndeki 3 fan dahil hiç bir şekilde çalışmıyor.

Tomhardyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sezai
Daha dün elime oluşan kasama ekran kartının montajını yapıp güç verdim.
Egzoz ve öndeki 3 fan dahil hiç bir şekilde çalışmıyor.
garantisi varsa geri gönderin ve elinizde video varsa firmaya atın

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Yakup
Hocam bağlantıları kontrol edin isterseniz rgb fan kontrolcüsü varsa kablosu felan takılı değildir fanlara güç gitmiyodur açıp bakın isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü bahsettiğiniz 4 fanda buyuk ihtimalle kontrolcuden geçer oradaki bağlantıları kontrol etmekte fayda var

Son düzenleme:

MUFFLER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yılmaz Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bağlantıları kontrol edin isterseniz rgb fan kontrolcüsü varsa kablosu felan takılı değildir fanlara güç gitmiyodur açıp bakın isterseniz

Çünkü bahsettiğiniz 4 fanda buyuk ihtimalle kontrolcuden geçer oradaki bağlantıları kontrol etmekte fayda var
Fan kontrolcu yok kabloları takip ettim hepsini birleştirip ucu boş ta asus h610m ana kartım

Fan kontrolcu yok kabloları takip ettim hepsini birleştirip ucu boş ta asus h610m ana kartım

Ekler

• IMG_20221207_112938.jpg
    IMG_20221207_112938.jpg
    2.8 MB · Hit: 36
Son düzenleme:

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Yakup
Ürünü hangi siteden aldınız link atar mısınız kasa modeli nedir ayrıca

Büyük ihtimalle fanlariniz RGB kontrolcü o yüzden yok ledleriniz ARGB olsaydı kontrolcü koyuyorlar aldığınız firmadan fanları birleştirmek için çoklayıcı isteyin itopya ücretsiz sağlıyordu bu desteği daha önceden ben aldım bu şekilde sistemi ordan aldıysanız. Çoklayıcı ile birleştirip anakarta bağlarsanız çalışacaktir siz yinede kasa modelini ve ürünü nerden aldığınızı belirtin yardımcı olmaya çalışırım

MUFFLER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yılmaz Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünü hangi siteden aldınız link atar mısınız kasa modeli nedir ayrıca

Büyük ihtimalle fanlariniz RGB kontrolcü o yüzden yok ledleriniz ARGB olsaydı kontrolcü koyuyorlar aldığınız firmadan fanları birleştirmek için çoklayıcı isteyin itopya ücretsiz sağlıyordu bu desteği daha önceden ben aldım bu şekilde sistemi ordan aldıysanız. Çoklayıcı ile birleştirip anakarta bağlarsanız çalışacaktir siz yinede kasa modelini ve ürünü nerden aldığınızı belirtin yardımcı olmaya çalışırım
GamingGen den aldım
Kasa : https://www.xpg.com/lb/xpg/pc-component-valor-air-compact-mid-tower-chassis

Sistem aynı kasa değişmişş sadece

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Yakup
Hepsini anakarta takamaz o kadar slot yoktur çoklayıcı gerekiyor bildiğim kadarıyla anakarta tekrardan bakayım gaming geni ara durumu belirt coklayiciyi ücretsiz yollamalari gerekiyor sistemi fan bağlantılarını yapmadan gondermissiniz de çoklayıcı iste kendin de bağlarsin

Evet tekrardan baktım ve anakarta 4 fanı aynı anda takamazssin gaming genden çoklayıcı iste gönderirler ücretsiz şekilde bunlarla uğraşmak istemiyorum dersen kasayı gaming gen teknik servisine gönderirsen ücretsiz şekilde halledip geri gönderiyorlar ama baya uzun bir süreç kendi takman bence daha mantıklı

Son düzenleme:
Top Bottom