garantisi varsa geri gönderin ve elinizde video varsa firmaya atınDaha dün elime oluşan kasama ekran kartının montajını yapıp güç verdim.
Egzoz ve öndeki 3 fan dahil hiç bir şekilde çalışmıyor.
Fan kontrolcu yok kabloları takip ettim hepsini birleştirip ucu boş ta asus h610m ana kartımHocam bağlantıları kontrol edin isterseniz rgb fan kontrolcüsü varsa kablosu felan takılı değildir fanlara güç gitmiyodur açıp bakın isterseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü bahsettiğiniz 4 fanda buyuk ihtimalle kontrolcuden geçer oradaki bağlantıları kontrol etmekte fayda var
Fan kontrolcu yok kabloları takip ettim hepsini birleştirip ucu boş ta asus h610m ana kartım
GamingGen den aldımÜrünü hangi siteden aldınız link atar mısınız kasa modeli nedir ayrıca
Büyük ihtimalle fanlariniz RGB kontrolcü o yüzden yok ledleriniz ARGB olsaydı kontrolcü koyuyorlar aldığınız firmadan fanları birleştirmek için çoklayıcı isteyin itopya ücretsiz sağlıyordu bu desteği daha önceden ben aldım bu şekilde sistemi ordan aldıysanız. Çoklayıcı ile birleştirip anakarta bağlarsanız çalışacaktir siz yinede kasa modelini ve ürünü nerden aldığınızı belirtin yardımcı olmaya çalışırım
Uçları boşta ise çalışmaz normal hepsini tak anakarta yerine, youtube yaz yerlerini gösteren videolar varFan kontrolcu yok kabloları takip ettim hepsini birleştirip ucu boş ta asus h610m ana kartım