Neler Yeni

Yeni sistemde Cs2 ve Valorant'ın hata vermeden oyundan atması

KING SETO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sertaç
Arkadaşlar birkaç gün önce bir siteden özelleştirerek hazır bir sistem aldım özellikleri:
Amd Ryzen 5 7500F İşlemci
Msı Rtx 4060 Ekran kartı
Msı Pro B650M-P Anakart
Kingston Beast 32(2x16) Gb Dddr5 ram
Kingston Nv3 1 Tb Gen 4 6000/4000 M2 ssd
MSI MAG Forge M120A Airflow B65 650W 80+ Bronze kasa ve güç kaynağı

Sistem elime ulaştığı gibi önce Windows11 kurdum daha sonra bios update yaptım. Bios updateden sonra tarayıcıda gezinirken veya video izlerken pc donmaya başladı. Bazen donuyordu ben elle reset atıyordum bazen de donduktan sonra pc otomatik reset atıyordu. Biosu daha önceki bir sürüme çevirdim ve Windows10 kurdum bu sorun düzeldi. Hiç bir şekilde donma,kitlenme vb. durumlar şu anda yok. Ancak Cs2 ve Valorant oyunlarında pc herhangi bir hata vermeden oyundan atıyor. Lol'de böyle bir sorun yok oyun oynanıyor hiçbir şekilde oyundan atma durumu olmuyor.
Denediklerim:
Ekran kartı sürücüsü günceldi ancak kaldırıp baştan kurdum olmadı.
Cs2 ve Valorant'ı silip baştan kurdum olmadı.
Steam Cs2 Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula denedim olmadı.
Biostan fTMP 2.0 kapattım Windows10 kullandığım için sorun olmaz dedim yine olmadı.
Occt'te işlemci,ram,ekran kartı,Psu hepsinin testini yaptım bir hata çıkmadı.

Sorunum yazılımsal mı yoksa donanımsal mı yine de tam emin değilim yardımlarınızı bekliyorum.

Oonır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Onur

KING SETO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sertaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de Valorantta da aynı sorun var hocam sadece Cs2 değil. Zaten pc yeni daha faceit indirmedim dolayısıyla o da açık değil. Valorant veya Cs2'ye giriyorum 2-3 dk içinde oyundan atıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Furkan b
işlemci ağırlıklı oyunlar işlemcin kaç derece oluyor bunlar yaşanırken bi bak test et

KING SETO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sertaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci ağırlıklı oyunlar işlemcin kaç derece oluyor bunlar yaşanırken bi bak test et
Isınma yok hocam zaten Occt programıyla işlemciyi de ekran kartını da test ettim. Ekran kartı 66'yı geçmedi. İşlemci de 90'ın altındaydı %100 yük altındayken bile. Ama Valorant veya Cs2'de Deathmatch girince 3-4 dk içinde oyundan atıyor otomatik olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,904
Üyeler
170,639
Son üye
atality
Top Bottom