muhamed799 isimli üyenin son içerikleri

1. M

MSÜ VE MYO da Maaş Alınıyor mu ?

Anladım teşekkür ederim hepinize iyi forumlar
  2. M

MSÜ VE MYO da Maaş Alınıyor mu ?

Merhaba Arkadaşlar Şu an lise 12.sınıfım MSÜ veya MYO `ye Girmeyi Planlıyorum aklımda takılan bir soru var MSÜ de Maaş alıyor muyuz çünkü internetten bir kaç kaynağa baktığımda 2020 yılı MSÜ öğrencileri 4000 TL maaş alıyormuş ama şu an alıyorlar mı bilmiyorum ve birde MYO öğrencileri de aynı...
  3. M

iPhone 7 ye geçeçem sizce mantıklı mi

Hepinize çok Teşekkür ederim Biraz daha düşünecem telefon işini
  4. M

iPhone 7 ye geçeçem sizce mantıklı mi

Öncelikle Herkese Merhabalar, şu an kullandığım android telefon yere sert düştüğü için maalesef bozuldu ve 2 senedir kullanıyordum bu sebepten ios bir cihaza geçmeye karar verdim.Yenilenmiş bir telefon almayı planlıyorum ama iPhone 11 veya Xs lere baktığım zaman fiyatlar biraz uçuk geliyor şu...
  5. M

iPhone 11 / iPhone Xr / iPhone Xs / iPhone X hangisi alınır / daha iyi

Bi çok yerde mağazaları var istersen mağazadan bakabilirsin
  6. M

arasında ki fark sadece ekran boyutu mu ?
  7. M

Şu an easycep de bildiğim kadarıyla tüm telefonlarda peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar orası biraz cazbediyor. Easycep`de şu an iyi durumda xs 12.200 tl ama ikinci el den daha uyguna bulursam neden olmasın
  8. M

Sıfır Bildiğim kadarıyla yok sadece ikinci el ve yenilenmiş ler var bende yenilenmiş veya ikinci el alabilirim
  9. M

Bende 2 haftadır aynı şekilde arayış içindeyim 11 ile Xs arasında kaldım ama nedense xs daha çekici gelyor çünkü hem fiyat konusunda biraz daha uygun hem ekran OLED ekran olduğu için 11 e göre daha canlı renkler gösteriyor ve eli oturuş hissini çok övüyorlar 11 de ise bildiğim kadarıyla işlemci...
  10. M

yurtdışında yaşayanlar konuya bakabilir mi

Merhaba Pek Bilgim yok ama Glocalzone diye bir uygulama var Uygulama istediğin ürünün linkini koyuyorsun koyduğun ürünü birisi seyahatteyken eşleştirip sana getiriyorlar üstüne biraz komisyon koyup alabiliyorsun yakın zaman da bende bir şey sipariş edecem sitenin linki bu...
  11. M

Sizce Sistemim ne kadara satabilirim ?

İşlemci: Ryzen 5 Pro 4650G Anakart: Asus a320m-k Ram : PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Gaming Ram SSD: PNY Xlr8 CS3030 500 GB Pcıe M.2 SSD Kasa: POWER BOOST VK-P3305B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa Monitör : Acer ED273UP UM.HE3EE.P11 27" 1ms Curved FHD Oyuncu...
  12. M

Şuan ne yapıyorsunuz

şu an stajdayim çalışıyorum, arada burdaki konulara bakıyorum
  13. M

3600 TL 2k monitör konusu gelişme.

dün akşam alacaktım bu şüphelendirdi benide sabahtan beri düşünüyorum alıp ile almamak arasında
  14. M

3600 TL 2k monitör konusu gelişme.

Benim anlamadığım şu bu monitör şuan 2k mı yoksa 1080p mi ona göre sipariş edecem
Geri