Merhaba Arkadaşlar Şu an lise 12.sınıfım MSÜ veya MYO `ye Girmeyi Planlıyorum aklımda takılan bir soru var MSÜ de Maaş alıyor muyuz çünkü internetten bir kaç kaynağa baktığımda 2020 yılı MSÜ öğrencileri 4000 TL maaş alıyormuş ama şu an alıyorlar mı bilmiyorum ve birde MYO öğrencileri de aynı...
Öncelikle Herkese Merhabalar, şu an kullandığım android telefon yere sert düştüğü için maalesef bozuldu ve 2 senedir kullanıyordum bu sebepten ios bir cihaza geçmeye karar verdim.Yenilenmiş bir telefon almayı planlıyorum ama iPhone 11 veya Xs lere baktığım zaman fiyatlar biraz uçuk geliyor şu...
Şu an easycep de bildiğim kadarıyla tüm telefonlarda peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar orası biraz cazbediyor. Easycep`de şu an iyi durumda xs 12.200 tl ama ikinci el den daha uyguna bulursam neden olmasın
Bende 2 haftadır aynı şekilde arayış içindeyim 11 ile Xs arasında kaldım ama nedense xs daha çekici gelyor çünkü hem fiyat konusunda biraz daha uygun hem ekran OLED ekran olduğu için 11 e göre daha canlı renkler gösteriyor ve eli oturuş hissini çok övüyorlar 11 de ise bildiğim kadarıyla işlemci...
Merhaba Pek Bilgim yok ama Glocalzone diye bir uygulama var Uygulama istediğin ürünün linkini koyuyorsun koyduğun ürünü birisi seyahatteyken eşleştirip sana getiriyorlar üstüne biraz komisyon koyup alabiliyorsun yakın zaman da bende bir şey sipariş edecem sitenin linki bu...